Zorgkaart Nederland 

Veiligheid en het continu verbeteren van de kwaliteit is een vaste waarde bij alles wat onze medewerkers en specialisten binnen De Waalboog doen. Wij werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor onze klanten. Hierbij vragen wij geregeld naar de mening van hen. Door middel van bijvoorbeeld spiegelgesprekken, tevredenheidsonderzoeken en de deelname aan Zorgkaart Nederland vragen wij actief naar de mening en ervaringen van bewoners en hun naasten met onze zorgverlening. Op die manier weten wij wat er van ons wordt verwacht en kunnen wij onze zorg en dienstverlening daarop aanpassen en verbeteren.

Zorg verdient waardering 

hoe tevreden bent u over de verschillende locaties van De Waalboog. Op Zorgkaart Nederland kunt u die vraag beantwoorden. U kunt uw specialist of locatie waarderen door een cijfer te geven. Op deze manier krijgen wij meer inzicht in de presentatie en kunnen we onze zorg en dienstverlening nog beter aanpassen op uw wensen en behoeften.

Geef uw mening 

Door een waardering te plaatsen via Zorgkaart Nederland draagt u direct bij aan de verdere verbetering van de zorg en dienstverlening binnen De Waalboog en helpt u anderen de juiste keuze te maken waar het gaat om zorgverlening. Hoe meer waarderingen, mening en ervaringen, hoe beter de zorg in kaart wordt gebracht.

De waardering is per locatie door te geven. Klik hieronder op de locatie waarvoor u uw waardering wilt geven. 

Nieuws

BeleefTV brengt Boog-bezoekers in beweging

Dagbehandeling de Boog, voor jonge mensen met dementie, heeft er een wel heel bijzonder meubelstu...

Lees meer >


AVG van kracht

  Vanaf 25 mei 2018 gelden nieuwe privacyregels. Dan is de Algemene Verordening Gegevensbesc...

Lees meer >