Zomerzorg 

De zomer ligt voor de deur. Dit betekent dat velen genieten van een welverdiende vakantie, misschien in een ver oord of juist dichtbij. Ook onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers gaan genieten van een welverdiende vakantie. Om te borgen dat de zorg gewoon door blijft gaan, komen vakantiekrachten ons ondersteunen. Zij zijn breed inzetbaar en worden goed ingewerkt, maar voor u en uw familie en bekenden betekent het meer nieuwe gezichten op de afdeling / woning dan gebruikelijk. 

Uiteraard willen wij tijdens deze zomerperiode het ‘Zo thuis als maar kan’ gevoel vasthouden. In deze periode kan dit echter soms meer moeite kosten en daarvoor vragen wij uw begrip. Daarnaast nodigen wij iedereen uit om wat extra’s te doen in deze zomerperiode. Dit kan al bijvoorbeeld in de vorm van gezamenlijk een kopje koffie drinken in de woonkamer, waardoor er extra aandacht is voor iedereen. Of bijvoorbeeld in overleg met de zorgmedewerkers bewoners naar buiten brengen voor een bezoek aan de tuin. Er staat wederom een mooi uitprogramma klaar maar ook daar zal het soms wat moeilijker zijn om de bewoners er naar toe te brengen en waar nodig te begeleiden. Het zou ons erg helpen als u zelf komt en samen met de bewoner het uitprogramma bezoekt. Plezier voor twee!

Oproep vakantiekrachten en andere zorgprofessionals 
Voor de zomerperiode (juni t/m september) zijn wij nog op zoek naar zorgzame en leergierige (vakantie)krachten zorgassistenten, helpenden en verzorgenden. Kent u of bent u iemand die graag (vakantie)werk in de zorg doet, beschikbaar is van juni t/m september? Ga naar www.waalboog.nl/vacatures en solliciteer online. 

Nieuws

Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >


Waalboog met ministerie van VWS aan tafel over specialistische zorg

De Waalboog zit momenteel aan tafel bij het ministerie van VWS om samen met andere partijen na te...

Lees meer >