Woningen

De inleunwoningen zijn gevestigd in woonzorgcentrum De Honinghoeve. De aanleunwoningen staan in directe nabijheid van het woonzorgcentrum (Fanfarestraat 63, 65, 67, 69, 6544 NV Nijmegen).

Als bewoner van deze woning kunt u gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten die De Honinghoeve u biedt. De oppervlakten variëren tussen 54 en 70 m2. Iedere woning heeft een woonkamer met een open keuken, één aparte slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De aanleunwoningen kunnen worden voorzien van een alarminstallatie die rechtstreeks in verbinding staat met De Honinghoeve, waar 24 uur per dag zorgmedewerkers aanwezig zijn. De aanleunwoningen beschikken over een eigen tuin/terras. Het terras is betegeld en met een lage heg omrand.

De mensen die wonen in een aan- of inleunwoning zijn in principe nog zelfstandig. U houdt ook uw eigen huisarts. Mocht u zorg nodig hebben dan kan De Waalboog,  op basis van een zorgindicatie, u zorg en begeleiding aan huis bieden: van lichamelijke verzorging tot verpleging of alarmering. Wij stemmen zo nodig ook onze zorg af met andere zorgverleners waarmee u al vertrouwd bent. De zorg wordt (deels) gefinancierd door de Wet langdurige zorg of door de Zorgverzekerningswet.

Nieuws

Feestelijke ondertekening samenwerking nieuwbouw Joachim en Anna

Op 11 februari vond de feestelijke ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomsten tussen...

Lees meer >


De Waalboog zet thuisgevoel centraal in nieuwe woonplannen

Met het oog op de ontwikkelingen in de zorg- en woonvraag gaat de Nijmeegse zorgorganisatie De Wa...

Lees meer >