Werken en leren

Binnen De Waalboog werken ongeveer 1000 medewerkers. De organisatie hecht grote waarde aan goede, persoonlijke relaties tussen haar medewerkers en haar cliënten en hun naasten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier en passie kunnen doen.

De Waalboog wil een zorgvuldige en stimulerende werkgever zijn, die oog heeft voor het welzijn van haar medewerkers. Stimuleren van eigen initiatieven bij de dagelijkse werkzaamheden, evenals de inzet en de ontwikkeling van ieders talenten is belangrijk. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor hoge cliënttevredenheid en tot een hogere kwaliteit van zorg. Je werk met passie en plezier kunnen doen, vinden wij belangrijk. Klik hier voor de brochure 'Ruimte voor professional' waarin deze visie staat beschreven.

De Waalboog hanteert voor alle sollicitanten de NVP sollicitatie-code. Deze code bevat basisregels die organisaties en sollicitanten in acht behoren te nemen bij de werving en selectie ter vervulling van vacatures.

Informatieavond voor BBL opleiding Verzorgende IG

Op 1 september 2019 start de BBL-opleiding verzorgende IG. Ben je op zoek naar een afwisselende baan waar veel vraag naar is? Wil je jezelf graag ontwikkelen? Kies dan voor de opleiding leerling verzorgende bij De Waalboog en bezoek de informatieavond op dinsdag 29 januari 2019 van 19.00 tot 20.30 uur, locatie Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. 

BBL betekent werken en leren tegelijk. Op deze avond informeren we je graag over het werken en leren bij De Waalboog als leerling verzorgende, de selectiedag op woensdag 20 maart en krijg je uiteraard de gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Ben je 18 jaar of ouder en beschik je over minimaal het diploma VMBO kader (of vergelijkbaar diploma) of overweeg je over te stappen van BOL naar BBL of heb je vragen over de mogelijkheid de verkorte opleiding te volgen (b.v. met MZ-diploma)? Dan zien we je graag op de informatieavond.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Geef je dan op voor de informatieavond. Mail vóór 29 januari 2019 je naam door via informatieavond@waalboog.nl. Je kunt één 1 persoon meenemen. Let op: sollicitatiebrieven en CV’s kunnen wij via dit e-mail adres niet in behandeling nemen. Lees hier de volledige vacature 

De Waalboog begeleidt, behandelt en verzorgt mensen met ouderdomsproblematiek in de regio Nijmegen. We bieden topzorg en behandeling – zo thuis als maar kan. Dat doen we samen met bewoners, de mensen om hen heen en vrijwilligers.

Nieuws

Feestelijke ondertekening samenwerking nieuwbouw Joachim en Anna

Op 11 februari vond de feestelijke ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomsten tussen...

Lees meer >


De Waalboog zet thuisgevoel centraal in nieuwe woonplannen

Met het oog op de ontwikkelingen in de zorg- en woonvraag gaat de Nijmeegse zorgorganisatie De Wa...

Lees meer >