Waarom werken bij De Waalboog

“Mijn rol als coach voor alle betrokkenen in het zorgproces, geven mij als verpleegkundige bij De Waalboog veel voldoening in mijn werk.” 

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich welkom bij ons voelen, zo thuis als maar kan. Onze klanten, hun familie, vrijwilligers en zeker ook onze medewerkers. We willen het beste voor iedereen. Daarom gaan wij op een gelijkwaardige manier met elkaar om. Oprechte bevlogenheid, zelfstandigheid, communicatie gericht op samenwerken en plezier in het werk zitten in onze organisatiecultuur. Dit alles vormt de basis voor de kwaliteit van onze zorg en voor onze prettige werkomgeving. En binnen de financiële uitdagingen die we hebben, doen we er alles aan om toch dat beetje extra aan klanten te bieden. De diversiteit van doelgroepen maakt bovendien dat er altijd wel een plek binnen onze organisatie is waar jij past. En met goede begeleiding, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en met aandachtsvelden waarin jij je kunt verdiepen, zorgen we dat jij het beste uit jezelf haalt en jezelf blijft ontwikkelen. Bijvoorbeeld in een expertrol in onze topzorgprogramma’s.

 “De Waalboog: Topzorg en behandeling - zo thuis als maar kan!”

< Terug naar meeloopdag verzorgende/Evv-er
< Terug naar meeloopdag verpleegkundige 

Vacature

We hebben doorlopend zorg vacatures voor verschillende afdelingen binnen De Waalboog.

  • Verzorgende / EVV-er

    Wij komen graag in contact met Verzorgende IG / EVV-ers (vaste of juist flexibele uren, aantal uren in overleg) Reageer nu, dan kijken we samen wat jij voor onze klanten kunt betekenen!


    Reageer op vacature
  • Verpleegkundige niveau 4

    Wij komen graag in contact met verpleegkundigen niveau 4 (vaste of juist flexibele uren, aantal uren in overleg). Reageer nu, dan kijken we samen wat jij voor onze klanten kunt betekenen!


    Reageer op vacature