Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is onmisbaar en waardevol. Of u nu als vrijwilliger een aantal uur per week of per maand inzetbaar bent, uw bijdrage is van harte welkom binnen De Waalboog!

Vrijwilligerswerk is een belangrijk en essentieel onderdeel in De Waalboog. Vrijwilligers bieden aanvullende begeleiding en ondersteuning aan cliënten en assisteren bij diverse activiteiten. Zij hebben een eigen plaats binnen de organisatie met eigen taken. De Waalboog heeft ruim 450 vrijwilligers. Dit zijn mensen, jong of oud, die op uiteenlopende manieren een gewaardeerde en waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de cliënten. Samen met de medewerkers en familieleden zorgt u ervoor dat de bewoners zich thuis voelen bij De Waalboog.


Met elke vrijwilliger sluiten we een vrijwilligersovereenkomst af en men kan gebruik maken van de specifieke faciliteiten die we hen aanbieden. Wij bieden vrijwilligers zinvolle werkzaamheden op maat, in een prettig en sociaal werkklimaat.

Ruime keuze aan vrijwilligerswerk

De Waalboog heeft verschillende zorglocaties in Nijmegen en biedt een diversiteit aan specialismen, zorgvormen en diensten. Er is een ruimte keuze aan vrijwilligerswerk voor jong en oud. Klik hier voor de vacatures voor vrijwilligers.

Wat kunt u verwachten van De Waalboog

  • U zet zich vrijwillig in voor onze cliënten en daar zijn we u dankbaar voor. Wat u van ons kan verwachten:
  • Goede persoonlijke begeleiding
  • W.A en ongevallenverzekering tijdens vrijwilligerswerk
  • Scholing en training 
  • Toegang tot intranet De Waalboog 
  • Reiskostenvergoeding
  • Vrijwilligersinformatiebijeenkomsten
  • Jaarlijks kerstgeschenk
  • Deelname aan vrijwilligersbedankdag en aandacht voor de Dag van de Zorg

Op deze en andere wijze geven wij uitdrukking aan onze waardering voor de waardevolle bijdrage die de vrijwilligers bieden aan de zorg.

Aanmelden als vrijwilliger

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij De Waalboog? Wij hebben verschillende vacatures voor vrijwilligers. Wilt u vrijblijvend bespreken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Marian Zweers, coördinator vrijwilligerswerk binnen De Waalboog via 024-322 82 64 of
06-485 057 40 of via m.zweers@waalboog.nl

Nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief aan contactpersonen en geïnteresseerden. U kunt zich hiervoor inschrijven.

Social media  
Via onze Facebookpagina kunt u ons volgen en blijft u op de hoogte van het actuele nieuws van De Waalboog. Bezoek en 'like' onze pagina op Facebook zodat u niets hoeft te missen!  Ook via Twitter kunt u altijd op de hoogte blijven van al ons nieuws!

Nieuws

Waalboog neemt deel aan campagne 'Ontdek de ouderenzorg'

Samen met andere (ouderen) zorgorganisaties in de regio Gelderland zijn wij de campagne Ontdek de...

Lees meer >


Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >