Verwijzers

Heeft uw cliënt dagbehandeling nodig? Zoekt u voor uw cliënt een tijdelijke herstelplek of juist een geschikte woonvorm voor langdurige verpleeghuiszorg? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw cliënt op de juiste plek terechtkomt en passende zorg en behandeling krijgt. Zo thuis als maar kan.

Wandelen NIJ (5)

De Waalboog is gespecialiseerd in ouderdomsproblematiek. Uw patiënten of cliënten kunnen bij ons terecht voor multidisciplinaire zorg en behandeling op het gebied van psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, palliatieve zorg, somatiek en niet-aangeboren herenletsel; intramuraal en extramuraal. Daarnaast bieden we op twee locaties complexe herstelzorg en revalidatiezorg.

Zorgtrajectbegeleiders

Onze zorgtrajectbegeleiders ondersteunen uw cliënt en zijn familie en/of mantelzorgers bij het vinden van de juiste zorg en behandeling bij De Waalboog. Als verwijzer kunt u bij de begeleiders terecht met vragen over ons zorgaanbod of het regelen van praktische zaken.

Advies en consultatie

Heeft u inhoudelijke vragen over de zorg voor uw patiënt? Leg ze voor aan onze experts van het multidisciplinair behandelteam. Zij hebben veel ervaring met en kennis van complexe zorgvragen.

Zorgdomein

De Waalboog werkt met ZorgDomein. Deze organisatie ondersteunt het verwijs- en aanvraagproces voor verwijzers. Op de website van ZorgDomein vindt u het meest actuele zorgaanbod van De Waalboog en eventuele verwijscriteria.

Vragen?

Heeft u vragen over onze zorg en behandeling? Neem dan contact op met de zorgbemiddeling van De Waalboog

Kristianne Timmermans

Zorgbemiddelaar

024 - 382 64 83

Stuur e-mail

Maarten Eliens

Zorgbemiddelaar

024 - 382 64 83

Stuur e-mail