Deelname aan activiteiten / UIT-programma 

U kunt aan verschillende culturele en recreatieve activiteiten op de verschillende locaties van De Waalboog deelnemen. Het UIT-programma is erg gevarieerd, er zijn kleinschalige activiteiten, maar ook grote georganiseerde activiteiten.

Het totale aanbod aan activiteiten vindt u in ons bewonersblad Bij de koffie.

Enkele voorbeelden van activiteiten in het UIT-programma zijn:

  • Muziekvoorstellingen
  • Toneelvoorstellingen
  • Films
  • Themadagen, creatieve bezigheden
  • Feestdagenactiviteiten
  • Kleinschalige (klassieke) muziekactiviteiten

Bij deelname aan een activiteit uit het UIT-programma ligt het accent op genieten en elkaar ontmoeten. ‘Wij brengen mensen bij elkaar’. Belangrijk hierbij is dat men zich gekend en veilig voelt en dat activiteiten aansluiten bij wensen. Het aanbod van de activiteiten wordt daarom ook regelmatig geactualiseerd.

Ook u als wijkbewoner bent van harte welkom! U kunt, tegen betaling, deelnemen aan de aangeboden activiteiten.

Abonnementen en kosten
Wij hebben voor wijkbewoners een speciaal abonnement ontwikkeld. Voor €30,- per maand heeft u toegang tot alle activiteiten van het UIT-programma (inclusief koffie, thee, fris en eventueel aangeboden hapjes). Andere consumpties komen voor eigen rekening. Met een abonnement kunt u gebruik maken van het aanbod aan activiteiten op alle locaties van De Waalboog.

Wij organiseren ook uitstapje, cursussen en workshops die buiten het UIT-programma vallen. Voorbeelden zijn: zwemmen, schildersatelier en excursies. Voor deze activiteiten kunt u zich opgeven, tegen betaling van de daaraan verbonden kosten.

Wilt u geen abonnement afsluiten, maar wel een activiteit van het UIT-programma bezoeken? Dan kunt u ook per keer betalen.

Cliëntenblad Bij de koffie
Vijf keer per jaar verschijnt het magazine 'bij de koffie' op alle locaties van De Waalboog. In dit blad staat onder andere het UIT-programma van de komende maanden. Ook vindt u er algemene informatie over de organisatie, facilitair nieuws en mooie verhalen van bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers. Klik hier voor de nieuwe editie van het magazine

Meer informatie
Wilt u een abonnement afsluiten en/of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Christine Willems, UIT-coördinator van De Waalboog, via c.willems@waalboog.nl of telefoon: 024 – 322 82 64.

Nieuws

Vrienden zorgen voor ijsjes in deze warme periode

Wat zijn we toch blij met de Vrienden van De Waalboog. Zij trakteerden deze week spontaan op een ...

Lees meer >


Toke Piket nieuwe baan

Na ruim 4 jaar bij De Waalboog te hebben gewerkt als voorzitter raad van bestuur, heeft Toke Pike...

Lees meer >