Studenten in Nijevelt 

Op de 4e etage de hoogbouw Nijevelt komen vier studenten wonen.  Als tegenprestatie voor de geboden woonruimte bieden zij ieder 30 uur per maand aan dienstverlening t.b.v. de bewoners. Dit zal vooral plaatsvinden in de avonduren en weekenden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan één op één contact, wandelen met bewoners, gastvrouw / heer zijn bij de receptie en ondersteuning bieden bij de kerkdiensten. Deze studenten zijn speciaal geselecteerd om hier te mogen wonen. Ze beschikken allemaal over een toegangspasje. In de avonduren mogen de studenten gebruik maken van onze was- en droogfaciliteiten.

Met de bewoners van de vierde verdieping en met de Cliëntenraad zijn de plannen besproken en beiden hebben enthousiast gereageerd. 

Wij zijn blij dat wij met de komst van deze studenten iets extra voor de bewoners kunnen betekenen. Wij hopen op een fijne samenwerking.

Meer informatie
Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie over deze ontwikkeling? Dan kunt u terecht bij Gerrit Schilt, zorgmanager Nijevelt. U kunt hem bereiken via g.schilt@waalboog.nl of via telefoonnummer 024 - 382 6458 / 06 - 248 534 65.

Nieuws

De Waalboog-jaarkrant is uit!

Een waardig vervolg geven aan het leven van bewoners. Zo goed als mogelijk is. En zo thuis als ma...

Lees meer >


Vacature voorzitter centrale Cliƫntenraad De Waalboog

Zegt u het als het anders kan? Word dan voorzitter van de centrale Cliëntenraad van De Waalb...

Lees meer >