Stichting Vrienden van De Waalboog

De Vrienden van De Waalboog doen graag wat extra’s voor de cliënten. Extra’s die het verblijf net wat leuker of aangenamer maken. Misschien wel de “kers op de taart”. Het is immers vaak al ingrijpend genoeg om korte of langere tijd opgenomen te zijn. Helaas laten de wettelijk toegekende middelen (Wlz) het maar beperkt toe om onze cliënten eens wat extra’s te geven. Gelukkig is daar dan de trouwe inzet van Stichting Vrienden van De Waalboog.

"Kers op de taart"
Dankzij hun inzet hebben we nu bijvoorbeeld een internetcafé, een nieuwe biljarttafel, zwemuren, nieuw terras- meubilair  en twee hoog laag baden. Het zijn zomaar voorbeelden waar onze cliënten zonder de “Vrienden van” niet van hadden kunnen genieten. 

Help en doneer
Wilt u ook meehelpen om de slagroom op de Waalboog-taart te realiseren, en iets extra’s mede mogelijk te maken voor onze cliënten? Dat kan eenvoudig. Maak een donatie over aan de Stichting Vrienden van De Waalboog, en u draagt bij aan een verbetering van de voorzieningen voor de cliënten. Uw bijdrage, groot of klein, alles komt direct ten goede aan de cliënten van de Waalboog. U kunt ook overwegen of u bijvoorbeeld een legaat , een deel van een erfenis of nalatenschap aan ons toe wilt kennen. Dit kan fiscaal aantrekkelijk zijn. De Vrienden van de Waalboog zijn een ANBI erkende Stichting.

Zo kunt ook u helpen een ander een beetje gelukkiger te maken. Een mooier gebaar bestaat toch niet?

Uw bijdrage
U kunt uw eenmalige dan wel periodieke bijdrage overmaken naar NL62RABO0188221522  ten name van Vrienden Waalboog Stg te Nijmegen, onder vermelding van uw naam en adres.

Nieuws

Samenwerking Waalboog en Bindkracht10 voor financiƫle zelfredzaamheid

Maandag 8 oktober was de officiële start van het project “Werken aan financiële z...

Lees meer >


Zeer geslaagde eerste editie Waalboogpodium

Een bron van inspiratie en kennis, zo kenmerkte de eerste editie van het Waalboog-podium zich op ...

Lees meer >