Stichting Vrienden van De Waalboog

De Vrienden van De Waalboog doen graag wat extra’s voor de bewoners van De Waalboog. Ze dragen bij aan allerlei projecten om het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas laten de wettelijk toegekende middelen (Wlz) het maar beperkt toe om onze bewoners eens wat extra’s te geven. Maar gelukkig is daar de trouwe inzet van Stichting Vrienden van De Waalboog.

Mooie projecten
Dankzij de inzet van de Vrienden hebben de bewoners nu bijvoorbeeld een internetcafé, een biljarttafel, een tovertafel, een belevenistafel, een elektrische rolstoelfiets en de mogelijkheid om samen te genieten van voorstellingen van Vivendi. Dit zijn maar een paar voorbeelden waar onze bewoners zonder de Vrienden niet van hadden kunnen genieten. 

Word ook donateur en help fijne extraatjes mogelijk maken
Wilt u ook een steentje bijdragen aan het geluk van onze bewoners? Dat is heel eenvoudig. Word donateur van de Stichting Vrienden van De Waalboog. Dat kan door jaarlijks minimaal € 30,- te schenken aan De Vrienden. Uw bijdrage komt direct en volledig ten goede aan de bewoners van De Waalboog. U draagt dus direct bij aan een verbetering van de voorzieningen. 

Omdat wij uw steun waarderen, ontvangt u gratis een Vriend (keramisch poppetje). Wanneer u geen donateur wenst te worden, is het ook mogelijk een Vriend te kopen. U koopt al een Vriend voor € 15,- aan de bar bij locatie Joachim en Anna (tot 1 mei 2019, vervolgens bij een andere locatie van De Waalboog).

Zo kunt ook u helpen een ander een beetje gelukkiger te maken. Een mooier gebaar bestaat toch niet?

Uw bijdrage
U kunt uw eenmalige of periodieke bijdrage overmaken naar NL62RABO0188221522 ten name van Vrienden Waalboog Stg te Nijmegen, onder vermelding van uw naam en adres. U kunt ook overwegen of u bijvoorbeeld een legaat, een deel van een erfenis of nalatenschap aan ons toe wilt kennen. Dit kan fiscaal aantrekkelijk zijn. De Vrienden van de Waalboog zijn een ANBI erkende Stichting.

Nieuws

Waalbooginterview voor Waardigheid en Trots: Ouderenzorg vergt meer wetenschappelijk onderbouwde kennis en specialistische centra’

Mooi interview van Waalboog-medewerkers Anne van der Zon, specialist ouderengeneeskunde, en Raymo...

Lees meer >


Wetenschappelijk onderzoek naar ouderen met lichamelijke én psychiatrische problemen

In Nederlandse verpleeghuizen woont een groeiend aantal ouderen met een combinatie van lichamelij...

Lees meer >