Stichting Vrienden van De Waalboog

De Vrienden van De Waalboog doen graag wat extra’s voor de bewoners van De Waalboog. Ze dragen bij aan allerlei projecten om het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas laten de wettelijk toegekende middelen (Wlz) het maar beperkt toe om onze bewoners eens wat extra’s te geven. Maar gelukkig is daar de trouwe inzet van Stichting Vrienden van De Waalboog.

Mooie projecten
Dankzij de inzet van de Vrienden hebben de bewoners nu bijvoorbeeld een internetcafé, een biljarttafel, een tovertafel, een belevenistafel, een elektrische rolstoelfiets en de mogelijkheid om samen te genieten van voorstellingen van Vivendi. Dit zijn maar een paar voorbeelden waar onze bewoners zonder de Vrienden niet van hadden kunnen genieten. 

Word ook donateur en help fijne extraatjes mogelijk maken
Wilt u ook een steentje bijdragen aan het geluk van onze bewoners? Dat is heel eenvoudig. Word donateur van de Stichting Vrienden van De Waalboog. Dat kan door jaarlijks minimaal € 30,- te schenken aan De Vrienden. Uw bijdrage komt direct en volledig ten goede aan de bewoners van De Waalboog. U draagt dus direct bij aan een verbetering van de voorzieningen. 

Omdat wij uw steun waarderen, ontvangt u gratis een Vriend (een handgemaakt, uniek, keramisch poppetje). Zo kunt ook u helpen een ander een beetje gelukkiger te maken. Een mooier gebaar bestaat toch niet?

Uw bijdrage
U kunt uw eenmalige of periodieke bijdrage overmaken naar NL62RABO0188221522 ten name van Vrienden Waalboog Stg te Nijmegen, onder vermelding van uw naam en adres. U kunt ook overwegen of u bijvoorbeeld een legaat, een deel van een erfenis of nalatenschap aan ons toe wilt kennen. Dit kan fiscaal aantrekkelijk zijn. De Vrienden van de Waalboog zijn een ANBI erkende Stichting.

Nieuws

Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -...

Lees meer >


Ik had nog nooit van FTD gehoord

Meer mensen die FTD kennen en meer begrip krijgen voor mensen die er mee te maken hebben, dat war...

Lees meer >