Schoonmaak binnen De Waalboog 

Binnen De Waalboog hechten wij grote waarde aan het schoonmaken en schoonhouden van de woon-leefomgeving van de bewoners. De werkwijze in het schoonmaken binnen de verschillende locaties van De Waalboog is in 2017 veranderd. Binnen deze nieuwe werkwijze willen wij namelijk de bewoners nog beter van dienst zijn door duidelijk aan te geven wat we schoonmaken en wat niet.

Nieuwe werkwijze
We geven duidelijk aan wat we schoonmaken op de bewonerskamers / appartementen en de daaraan verwante ruimten zoals huiskamers, gang en toilet. Voorheen werd een norm van 1 uur per kamer gehanteerd. Nu maken wij een werkprogramma op basis van de grootte van de ruimtes en volgens de landelijke richtlijnen van de WIP (Werkgroep Infectie Preventie). De interieurverzorgende is verbonden aan een afdeling, team of woongroep en naast de kamers/appartementen van de bewoners maken zij ook de algemene ruimten van de afdeling of woning schoon.

Er is een speciale brochure ontwikkeld waarin u kunt lezen wat de interieurverzorgende schoonmaakt op de kamer / appartementen van bewoners, wat u van ons mag verwachten en wat wij van bewoners/ diens mantelzorgers verwachten.

ENQUETE 
In een korte enquête willen wij u vragen hoe u de schoonmaak binnen de locatie en appartement van uw naaste ervaart. We verwachten dat u maximaal 5 minuten kwijt bent met het invullen van de vragen en we stellen het zeer op prijs als u de enquête wilt invullen. 

START ENQUETE 

Meer informatie
Heeft u behoefte aan meer informatie over de nieuwe schoonmaakmethode binnen De Waalboog? Neem dan contact op met Johan Splint, projectleider Interne Dienst via telefoonnummer 06 - 397 06 916 of via j.splint@waalboog.nl.

Brochure schoonmaak 

Nieuws

Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >


Waalboog met ministerie van VWS aan tafel over specialistische zorg

De Waalboog zit momenteel aan tafel bij het ministerie van VWS om samen met andere partijen na te...

Lees meer >