Quli van start!

Al geruime tijd leeft de wens bij cliënten, bewoners en naasten om rechtstreeks en op afstand toegang te krijgen tot het digitale zorgdossier. De Waalboog heeft gekozen om hiervoor het programma Quli te gebruiken. We starten met een proef op afdelingen Meidoorn, Orchidee, Eekhoorn en Pimpelmees.

Quli geeft de mogelijkheid om op een veilige manier mee te lezen in zorgdossier van een bewoner. Dit kan vanaf een computer, smartphone of tablet. Via Quli kunt u informatie delen met andere geautoriseerde familieleden of andere naasten. U kunt contacten onderhouden en onderling afstemmen. Het zorgt voor een korte verbinding tussen bewoner, medewerker en naasten. Handig om elkaar te informeren of af te stemmen wie wat wanneer doet bijvoorbeeld. Quli is overigens geen vervanger van persoonlijke gesprek of telefonisch contact. 

De eerste reacties van bewoners zijn positief: “Het is een prettig programma”. Tijdens de introductie-avonden was familie enthousiast. “Het is prettig om terug te lezen hoe het gaat in de zorg”,  “Herkenbaar, dat deed papa thuis ook zo”.

De komende maanden gaan we ervaren hoe Quli werkt, of het bevalt en wat het teweeg brengt. Vervolgens wordt gekeken hoe we verdergaan met Quli.

 

Nieuws

Feestelijke ondertekening samenwerking nieuwbouw Joachim en Anna

Op 11 februari vond de feestelijke ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomsten tussen...

Lees meer >


De Waalboog zet thuisgevoel centraal in nieuwe woonplannen

Met het oog op de ontwikkelingen in de zorg- en woonvraag gaat de Nijmeegse zorgorganisatie De Wa...

Lees meer >