Waalboogpodium

Op maandag 15 april a.s. vindt de tweede keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers in woonzorgcentrum De Honinghoeve. Een inspirerende middag met leuke workshops en interessante lezingen. Het thema van dit Waalboogpodium is ‘diversiteit’.

Het Waalboogpodium wordt georganiseerd om kennis te delen en in elkaars keuken te kijken. Het is voor medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers en biedt voor iedereen leuke workshops die zowel door interne als externe experts worden gegeven. 

Het thema van dit Waalboogpodium is ‘diversiteit’; De Honinghoeve staat in een multiculturele wijk, biedt zowel kleinschalig wonen als verpleeghuiszorg, biedt een passend vervolg aan een groep bewoners die zeer uiteenlopen met betrekking tot achtergrond, geloofsovertuiging en seksualiteit.

Laat u verrassen tijdens het plenaire deel en de vele aansprekende workshops waar je uit kunt kiezen. Klik HIER voor het uitgebreide programma.

Aanmelden kan tot 8 april a.s. bij Mieke van Driel via m.vandriel@waalboog.nl.

Tegoedbon
Tijdens het Waalboogpodium reiken we weer een tegoedbon uit voor het uitvoeren van een goed idee ten behoeve van de bewoners van De Honinghoeve. Bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers geven we graag de gelegenheid een idee in te brengen. Samen met een bewoner, een medewerker en Toke Piket, bestuurder De Waalboog, wordt een keuze gemaakt uit de ingezonden ideeën; het winnende idee wordt tijdens het Waalboogpodium bekend gemaakt.

Heeft u een goed idee waar bewoners van De Honinghoeve blij van worden? Stuur dan uiterlijk 1 april uw idee naar Mieke van Driel via m.vandriel@waalboog.nl.

Wij hopen u 15 april te mogen ontmoeten!

 

Nieuws

Symposium Aandacht voor LHBT ouderen

Op 21 mei 2019 van 15.00 tot 18.30 uur organiseert De Waalboog, samen met partners ZZG zorggroep,...

Lees meer >


Ook tweede Waalboogpodium weer een succes

Op maandag 15 april jl. organiseerde De Waalboog voor de tweede keer een Waalboogpodium voor haar...

Lees meer >