Filmcafé in Studio Lux 

Op zaterdagmiddag 10 februari 2018 organiseert De Waalboog, in samenwerking met filmhuis Lux en Club Goud, voor het eerst het Filmcafé in Studio Lux.

Tijdens de filmmiddag genieten we samen van de indrukwekkende film 'Jackie'.

In de film 'Jackie' kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen. De hoofdrol is voor Oscarwinnares Natalie Portman en de regie is in de handen van de veelgeprezen cineast Pablo Larraín.

Bekijk direct de filmtrailer.

Waar en wanneer?
Op zaterdag 10 februari 2018 ontvangen we de gasten vanaf 13.00 uur bij de kassa van Filmhuis Lux (dit is in het bijgebouw, tegenover het restaurant). We brengen u naar het filmcafé, waar om 14.00 uur de film, na een korte introductie, start.

Bij binnenkomt in het café laten we de gordijnen nog even open, zodat iedereen makkelijk een plek kan vinden. Ook het geluid is wat prettiger afgesteld zodat het voor iedereen comfortabel is.

Na ongeveer een uur is er een pauze.

Komt u ook?
Vooraf telefonisch reserveren kan via het Lux op telefoonnummer 024-3816859. De entreekosten zijn € 8,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst (mantelzorger/begeleider gratis). Koffie, thee en popcorn zijn inclusief en er is ruim plek voor filmliefhebbers in een rolstoel.

U dient zelf voor vervoer te zorgen. Indien gewenst kunt u hierbij ondersteuning vragen bij de medewerker dagbesteding.

 

Nieuws

Vrienden zorgen voor ijsjes in deze warme periode

Wat zijn we toch blij met de Vrienden van De Waalboog. Zij trakteerden deze week spontaan op een ...

Lees meer >


Toke Piket nieuwe baan

Na ruim 4 jaar bij De Waalboog te hebben gewerkt als voorzitter raad van bestuur, heeft Toke Pike...

Lees meer >