Nieuwe entree Joachim en Anna

Vanaf donderdag 1 augustus nemen we bij Joachim en Anna de nieuwe entree in gebruik. De verplaatsing van de entree hangt samen met een verandering in onze dienstverlening. Medewerkers van de brasserie/bar ontvangen in het vervolg bezoekers. Zij vangen bezoek gastvrij op en wijzen hen de weg. Om het voor hen mogelijk te maken om goed toezicht op de entree te houden was verplaatsing van de deur nodig. Ook voor later in het nieuwbouwproces is deze verandering nodig.

Verplaatste entree in gebruik
Vanaf donderdag komt u dus niet meer binnen via de reguliere hoofdingang, maar via de verplaatste entree aan de linkerzijde van de hal (gezien als u met de rug naar de straat staat). Het terras aan de linkerzijde van de entree maken we open. Via deze toegang komt u bij de nieuwe entree. De oorspronkelijke entree zal straks permanent gesloten zijn (alleen als nooddeur te gebruiken). Deze deur hebben we bestickerd om het zo enigszins te camoufleren en daarmee de ‘aantrekkingskracht’ van dementerende bewoners op een open deur te beperken. De ruimte tussen de oorspronkelijke schuifdeuren/ tochtsluis gaan we inrichten met wat gezellige zitjes.

Terras
Het huidige omsloten terras krijgt door de veranderingen een openbaar karakter. Dit terras grenst ook zijdelings aan de tuin van het hospice. We plaatsen binnenkort een haag en aanvullende beplanting die extra privacy moet bieden en geluidsdempend moet werken.
Wilt u met bewoners liever niet op het openbare maar op een beschut en omsloten terras zitten? Dan kunt u gebruik maken van het al bestaande het terras dat u vindt als u na de entree rechtsaf gaat, richting Pimpelmees (naast de inpandige rookruimte).

Uitgang na 20.00 uur
Op reguliere dagen, zonder avondprogramma in de hal, geldt dat de bar vanaf 20.00 uur niet meer bemenst is. U kunt dan nog wel het gebouw binnen lopen, maar om naar buiten te gaan heeft u een code nodig. Ook bij de verplaatste entree vindt u, net als nu, een codeslot. Met code 0123 A kunt u de deur openen. Vervolgens komt u in het voorportaal/ tochtsluis. Hier staat een paal met een knop, waarmee u via een intercom kunt vragen om de buitendeur te openen.

Nieuws

Waalboog neemt deel aan campagne 'Ontdek de ouderenzorg'

Samen met andere (ouderen) zorgorganisaties in de regio Gelderland zijn wij de campagne Ontdek de...

Lees meer >


Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >