Wijzigingen brasserie en receptie De Honinghoeve

Het zal u niet ontgaan zijn dat er een aantal wijzigingen hebben plaatsgevonden bij de brasserie en de receptie van de locatie De Honinghoeve. Graag zetten wij een aantal praktische zaken voor u op een rij.

Brasseriemedewerker en openingstijden
De brasserie is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.00 uur. De medewerkers van de brasserie zijn BHV geschoold. Per 1 juli jl. zijn twee brasseriemedewerkers onderdeel van de brandveiligheid en piketdienst. Binnenkort volgen de medewerkers ook nog een scholing voor het werken in een brasserie, daarbij komt onder andere gastvrijheid aan de orde en zij zullen voor u beter herkenbaar worden als medewerkers van de brasserie.

Openen en sluiten van deuren
In de ochtend opent en sluit de brasseriemedewerker de deuren van de begane grond. In de avond worden de deuren weer gesloten. In de zomerperiode wordt de voordeur rond 19.00 uur gesloten, in de winterperiode is dit wat vroeger in verband met veiligheid van de bewoners.

Post
Indien u post heeft van een bewoner of voor een bewoner, dan kunt u dit afgeven aan een brasseriemedewerker. Zij zorgen dat de post verder verwerkt wordt.

Afspraken kapper/pedicure
Indien een bewoner een afspraak wil maken bij de kapper of pedicure, kunt u zelf contact opnemen met de betreffende persoon. Op woensdag en vrijdag kunt u bij Riet terecht, telefoonnummer 06-46628484 of e-mail fam.schraven@live.nl. Op donderdag helpt Tineke u graag verder, telefoonnummer 06-23400577.

Technische dienst / huismeester
Indien u een technische dienst nodig heeft binnen de locatie Honinghoeve dan kunt u onderstaand nummer bellen, natuurlijk kunt u ook Wicky raadplegen. Extern nummer technische dienst, 0-024-3711441
Intern nummer 79241

Gebruik duofiets
Wenst u gebruik te maken van onze duofiets? Dat kan, de fiets mag door iedereen gebruikt worden, bewoners natuurlijk met begeleiding. Voordat u de fiets in gebruik neemt, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de instructies en een proefles heeft gevolgd. Inschrijven kan bij de bewegingstherapeuten van de locatie: Marja Lentjes, telefoonnummer 024-3711443. Heeft u al eerder gebruik gemaakt van de duofiets, dan kunt u terecht bij de brasseriemedewerker.

Toek Toek
Indien u gebruik wil maken van de Toek Toek, dan kunt u zelf contact opnemen met de chauffeur om een afspraak te maken. Telefoonnummer 06-28568809.

Kasgeld
Voor bewoners is het mogelijk geworden om kasgeld op te halen bij de brasserie. Tijdens de afgifte wordt gevraagd om de kassabon te tekenen voor akkoord.

Gordijnen en afvalbakken
Gordijnen en afvalbakken behoren tot de basis van het appartement. De huishoudelijke dienst bekijkt dagelijks of de gordijnen en afvalbakken vervangen moeten worden.

Koken op de afdeling. Met ingang vanaf 22 jul JL is het mogelijk voor elke afdeling dat er gekookt wordt. De woon ast. zijn inmiddels geschoold en ontvangen hulp bij het realiseren van een geweldige maaltijd op de afdeling. De geuren van het kookproces doen wonderen voor de bewoners, we merken doordat er gezamenlijk gegeten wordt er een betere voedingsinname is en er rust heerst tijdens de maaltijd.

Mocht u vragen hebben over één van deze wijzigingen, dan kunt u contact opnemen met  Harry Horstink, Teamleider interne zaken 06-24968042. Hij helpt u graag verder.

Nieuws

Waalboog neemt deel aan campagne 'Ontdek de ouderenzorg'

Samen met andere (ouderen) zorgorganisaties in de regio Gelderland zijn wij de campagne Ontdek de...

Lees meer >


Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >