Ontwikkelingen op De Honinghoeve

Zoals u vast wel heeft gemerkt, is De Honinghoeve flink in beweging. Graag brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Brasserie
U bent van harte welkom in de brasserie. Deze is dagelijks geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Voor bewoners is de maaltijd gratis. Alle andere gasten betalen in principe voor de maaltijd. Wanneer u een bewoner begeleidt die niet in staat is zelfstandig te gaan eten in de brasserie, kunt u kosteloos mee-eten. Koffie en thee is voor alle bezoekers van de brasserie gratis. Indien u een feestje of verjaardag wilt organiseren, dan kunt u dit afstemmen met een medewerker van de brasserie, ze bespreken graag de mogelijkheden met u.

Uw mening
De maaltijden in de brasserie worden op een andere manier bereid. De kwaliteit van de door ons aangeboden maaltijden is van groot belang. Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze maaltijden, vandaar dat u in de brasserie het formulier ‘Opmerkingen en suggesties’ vindt. Heeft u opmerkingen rondom de brasserie, gebruik dan dit formulier en laat het ons weten. U kunt dit formulier inleveren bij een medewerker van de brasserie.

Ontvangst
De ontvangst op de locatie is zeker nog niet zoals we dit voor ogen hebben. Er wordt een plan ontwikkeld om dit te verbeteren zodat wij u, en alle bezoekers van De Honinghoeve, een warm welkom kunnen bieden. Dit doen we in samenwerking met een architect. Om de ontvangst te optimaliseren, zijn er mogelijk bouwwerkzaamheden nodig. Wij doen ons best de eventuele overlast te minimaliseren.

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen op locatie De Honinghoeve.

Nieuws

Waalboog neemt deel aan campagne 'Ontdek de ouderenzorg'

Samen met andere (ouderen) zorgorganisaties in de regio Gelderland zijn wij de campagne Ontdek de...

Lees meer >


Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >