Even voorstellen... huismeester De Honinghoeve

Mijn naam is Tonnie Keller en sinds 1 september 2019 ben ik werkzaam als huismeester/vakman van locatie De Honinghoeve.

Graag stel ik mezelf kort aan u voor. Ik ben 50 jaar, getrouwd en heb een zoon van 19 jaar en een dochter van 11 jaar. Als hobby fok ik, samen met mijn vrouw, sinds 2000 Jack Russell terriërs. Dit volgens de rasvereniging van de NVJRT. We hebben gemiddeld 2 nestjes per jaar.

Ik ben op 1 april 1996 begonnen als rolstoelmonteur bij De Waalboog, locatie Joachim en Anna. Dit was nog vanuit een Melkert baan. December 1999 kreeg ik een vast contract voor 65% als tuinman bij de tuindienst en voor 35% als onderhoudsvakman bij de technische dienst. Dit was een zeer afwisselende baan , vooral omdat ik meer bij de technische dienst zat dan bij de tuindienst. Dit heb ik een tijdje gedaan , totdat ik gevraagd werd om voor volledig bij de technische dienst te komen. Vooral de storingsdiensten, na werktijd, bevielen mij goed. Het was uitdagend hoe je een probleem in de avond of weekend opgelost krijgt. Vervolgens werd ik in 2006 coördinator van de technische dienst. Dit was een grote maar ook zeer leuke uitdaging voor mij. In 2013 ben ik de functie teamleider technische dienst gaan vervullen . Echt een heel leuke tijd was dat. Helaas kwam er een tijd van de reorganisatie. Dit zijn geen leuke momenten om mee te maken. Na deze lange tijd bij De Waalboog, heb ik nu voor de functie huismeester/vakman gekozen, op locatie De Honinghoeve.

Als huismeester ben ik de spil binnen de locatie en bied ik ‘eerste hulp’ bij kleine technische klusjes. Waar nodig schakel ik een externe partij in. Daarnaast heb ik een signalerende rol bij storing/uitval van installatie. Mocht u mij nodig hebben, dan kunt u via een zorgmedewerker een verzoek indienen. Bij calamiteiten ben ik bereikbaar op telefoonnummer 024-3711441 of 06-10952455.

Met vriendelijke groet,
Tonnie Keller

 

Nieuws

Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -...

Lees meer >


Ik had nog nooit van FTD gehoord

Meer mensen die FTD kennen en meer begrip krijgen voor mensen die er mee te maken hebben, dat war...

Lees meer >