Maatjes gezocht voor mooie momentjes samen

Gaat u ook zo graag buiten wandelen? Bewoners van De Honinghoeve ook en zoeken daarvoor een wandelmaatje (Nijmegen, wijk Neerbosch Oost). Kunt u een rolstoel duwen of iemand aan de arm nemen en bent u sociaal ingesteld? Of kent u iemand? Iedere woensdagmiddag van 14.30-16.30 uur gaan we wandelen.

We zoeken ook nog maatjes voor:

  • Wie gaat samen met Philip Hagendoorn op maandag- , woensdag- of vrijdagmiddag erop uit met de scootmobiel? Je mag ook meefietsen.
  • Wie gaat een middagje shoppen met Joke Batenburg, lookalike van Hannie en de Rekels en een rasechte Rotterdamse? Joke zit in een rolstoel en vervoer en consumptie zijn geregeld.
  • Wie bezorgt Harry Koenders een frisse neus op maandag-, woensdag- of donderdagochtend? Harry houdt ontzettend van buiten zijn, maar kan dit niet alleen.
  • Wie bezorgt een dame van de Honinghoeve een welkome afleiding in de vorm van een praatje, spelletje of wandeling? Mevrouw is bekend met dementie en stelt gezelschap erg op prijs. 

Bent of kent u iemand die onze bewoners graag een mooi momentje bezorgt? Neem dan contact op met Marian Zweers, coördinator vrijwilligerswerk: m.zweers@waalboog.nl. Liever ander vrijwilligerswerk? Dat kan. Kijk dan op: www.waalboog.nl/vrijwilligerswerk

Nieuws

Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -...

Lees meer >


Ik had nog nooit van FTD gehoord

Meer mensen die FTD kennen en meer begrip krijgen voor mensen die er mee te maken hebben, dat war...

Lees meer >