Huismeester op locatie

Per 1 september jl. heeft elke locatie van De Waalboog een huismeester. De technische dienst is veranderd met als doel de dienstverlening dichter bij de bewoners en collega’s te organiseren en daarmee ook effectiever te kunnen optreden op de verschillende locaties. Elke locatie heeft een huismeester die de spil is en ‘eerste hulp’ biedt bij kleine technische klusjes en waar nodig een externe inschakelt.

Daarnaast heeft de huismeester ook een signalerende rol bij storing/ uitval van installatie. Samengevat, de huismeester is verantwoordelijk, eventueel met behulp van externe partners, voor een snelle dienstverlening, het comfort en veiligheid van bewoners, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers.

Wie is de huismeester op uw locatie?
Locatie Joachim en Anna: Joop Hendriks en Ton Verstegen
Locatie Nijevelt: Laurens van Hest en Jan Arnts
Locatie De Honinghoeve en het St. Jozefklooster: Tonnie Keller en Ton Verstegen

Heeft u een technische probleem dat u niet kunt oplossen? Bijvoorbeeld een lamp of schilderij ophangen? Dan kunt u via een zorgmedewerker de huismeester van uw locatie inschakelen. Het kan zijn dat de huismeester niet zelf het probleem komt oplossen, maar dat hiervoor een externe wordt ingeschakeld.

 

Nieuws

Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -...

Lees meer >


Ik had nog nooit van FTD gehoord

Meer mensen die FTD kennen en meer begrip krijgen voor mensen die er mee te maken hebben, dat war...

Lees meer >