Gezellige dosis smartlappen tijdens Dag van het Levenslied

Op zondag 13 mei 2018 is het weer zover! De jaarlijkse Dag van het Levenslied, traditiegetrouw op Moederdag georganiseerd, vindt voor de 36e keer plaats. Het festival staat voor een gezellige dosis smartlappen met een knipoog. Dagpresentator Rooie Rico zal de verschillende artiesten vanaf 14.00 uur welkom heten op het podium in het Valkhofpark.

Speciaal voor de smartlappenliefhebber op leeftijd organiseert Club Goud een middagprogramma op het festival. Om 14.00 uur heten we u welkom op het festival met koffie, thee en iets lekkers. Er is een apart gedeelte met gereserveerde tafels en stoelen voor ons op het festivalterrein, zodat we rustig kunnen zitten. Vrijwilligers van Club Goud nemen degene die willen wat dichter mee naar het podium of gaan met u een rondje langs de verschillende acts op het terrein. Op het podium kunt u het Nijmeegs Smartlappenkoor verwachten, maar ook de Zingende Zeeman, Mari & de Maries en nog vele andere levenslied toppers.

Deelname is € 3,- per persoon (begeleiders gratis) inclusief koffie, thee en iets lekkers bij binnenkomst. Reserveren is noodzakelijk en kan via hallo@clubgoud.com. U dient zelf voor vervoer te zorgen, indien gewenst kunt u hierbij ondersteuning vragen bij de medewerker dagbesteding.
Deze activiteit is ook toegankelijk voor u als u slecht ter been bent of in een rolstoel zit.

Nieuws

Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >


Waalboog met ministerie van VWS aan tafel over specialistische zorg

De Waalboog zit momenteel aan tafel bij het ministerie van VWS om samen met andere partijen na te...

Lees meer >