Kort nieuws vanuit de Cliëntenraad

Om te beginnen, weer goed nieuws; de Cliëntenraad heeft uitbreiding gekregen in de persoon van Wytze Westra. Wytze zal zich in ’Bij de Koffie’ editie december en januari aan u voorstellen.

Onlangs hebben  we overleg gehad met de bestuurder a.i. Loeks van der Veer. We hebben onder andere gesproken over het geld wat gemoeid is met de nieuwbouwplannen. Want ook al staan banken garant, wat geleend wordt, moet terugbetaald worden. Dan is natuurlijk het budget activiteiten/dagbesteding weer ter tafel gekomen. De Cliëntenraad wil dat het budget, wat hiervoor beschikbaar is, ook echt besteed wordt aan activiteiten. En dat bewoners van bijvoorbeeld De Honinghoeve net zoveel activiteiten kunnen plannen als bijvoorbeeld de bewoners van de Bosweg. Wij gaan samen met de bestuurder kijken of wij dit anders kunnen oppakken. Daarnaast hebben een aantal leden van de Cliëntenraad deelgenomen aan een gesprek met een searchbureau. Zij ondersteunen bij de werving van een nieuw lid van de Raad van Bestuur, in opvolging van Toke Piket. Ook hebben we onze zorg uitgesproken richting de bestuurder over de krapte op de arbeidsmarkt voor verzorgende en verpleegkundige. De bestuurder wil hier ook vinger aan de pols houden. 

De Cliëntenraad gaat op korte termijn op visite bij de verschillende locaties. We willen graag met enkele bewoners een korte vragenlijst invullen. De vragen gaan bijvoorbeeld over hoe het eten bevalt, maar kan ook gaan over de dagjes uit en andere activiteiten. Op iedere locatie willen wij ongeveer 15 tot 20 bewoners spreken. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Denkt u, als familielid of eerste contactpersoon, ik zou graag de Cliëntenraad willen spreken over het een of ander? Neem dan contact op met onze steun en toeverlaat, Agaath Eras, en zij zorgt ervoor dat uw vraag bij ons komt. Zij is te bereiken op telefoonnummer 024-3826338. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar clientenraad@waalboog.nl

Nieuws

Waalboog neemt deel aan campagne 'Ontdek de ouderenzorg'

Samen met andere (ouderen) zorgorganisaties in de regio Gelderland zijn wij de campagne Ontdek de...

Lees meer >


Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >