Heb jij een mbo-diploma verpleegkundige op zak, studeer je nog door maar wil je wel vast ervaring opdoen in de zorg? Kies dan voor een bijbaan in de zorg en kom werken bij De Waalboog!

Hbo-v student Annemijn van Kessel koos voor een bijbaan bij De Waalboog. Lees haar verhaal, raak geïnspireerd en kom werken bij De Waalboog. Je bent van harte welkom.

Bijbaan in eigen vak
Annemijn: ‘Dit is de perfecte bijbaan; luxer kan bijna niet! Tijdens mijn mbo-studie werkte ik vier jaar lang in de horeca. Hartstikke leuk, maar toen ik dit studiejaar naar Nijmegen verhuisde voor de opleiding hbo-v was de tijd rijp om mijn extra zakcentje op een andere manier te verdienen, in mijn eigen vak.’

Superenthousiast
Met haar mbo-diploma in de hand meldde Annemijn zich bij De Waalboog: "Ik heb tijd over, naast mijn studie. Hebben jullie plek voor een mbo-verpleegkundige met hart voor de ouderenzorg?" Inmiddels is Annemijn ingewerkt op afdelingen Waterlelie en Iris op onze locatie Joachim en Anna. En ze is ‘superenthousiast’. Want ze verdient haar geld met werk waar ze voor is opgeleid en waar ze zoveel plezier in heeft. Bovendien koppelt ze zo veel makkelijker de theorie van het hbo aan de praktijk van de zorg.

Werken en leren
"De bewoners hebben een heel leven achter de rug en zitten nu in een fase waar ze liever niet mee te maken hadden gekregen. Als je ze de beste zorg wilt geven, precies wat zij nodig hebben, dan kom je er niet met alleen maar boekenkennis. Ik leer nu door te doen, door de kunst af te kijken van mijn collega’s en waarschijnlijk werkt het omgekeerd ook: op het hbo-v maak ik kennis met de nieuwste inzichten, die ik dan weer kan introduceren binnen De Waalboog" aldus Annemijn. 

Rooster op maat en salaris op niveau
Haar nulurencontract geeft Annemijn alle ruimte om haar diensten precies zó te plannen dat de combinatie studie-werk geen enkel probleem oplevert: "Ik kan intekenen op openstaande diensten. Gemiddeld draai ik er twee in de week, maar in de tentamenperiodes werk ik minder en in vakanties juist meer. Als gediplomeerd mbo-verpleegkundige verdien ik natuurlijk ook veel meer dan een gewone bijbaan zou opleveren, dat is een prachtig voordeel, bovenop alle anderen!"

We verwelkomen natuurlijk graag nog meer collega’s als Annemijn. Ben jij of ken jij een hbo-student met een mbo-diploma in de zorg? Neem dan contact op met onze recruiter Wendy Coolen, 06-41144150 of w.coolen@waalboog.nl.

 

Nieuws

Waalboog neemt deel aan campagne 'Ontdek de ouderenzorg'

Samen met andere (ouderen) zorgorganisaties in de regio Gelderland zijn wij de campagne Ontdek de...

Lees meer >


Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >