Nieuws!

januari 2016

Met deze nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij
De Waalboog. 
De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. 

 

Coördinatie dagbesteding op sterkte  

Vorig jaar hebben we de dagbesteding rondom de bewoners flink aangepast, met als doel de dagbesteding dichter bij de bewoners te organiseren. Hiervoor is een implementatieplan ontwikkeld wat vanaf maart 2017 van start zal gaan. Zo willen we beter aan sluiten bij de behoeften van bewoners. In navolging van dat traject hebben we twee nieuwe coördinatoren aan kunnen stellen om het team compleet te maken: mantelzorgcoördinator Nanke Klein Wassink en UIT-coördinator Sandra Reusen. Mede met hun bijdrage kunnen we ons structureel inzetten op Mooie Momentjes Maken.

   

Probleemgedrag of onbegrepen gedrag 

Wendeline Roest-Lovers werkt als EVV-er op woonzorgcentrum Nijevelt. Zij heeft een maandelijkse column in Tijdschrift voor Verzorgenden. Dit keer gaat het over 'Probleemgedrag of onbegrepen gedrag'

"Wanneer een collega in het overleg vertelt dat haar bewoner 'probleemgedrag' laat zien, gaan mijn nekharen overeind staan..

 

 

Wijziging kapsalon 

Vanaf 1 januari 2017 zijn er wijzigingen in de bezetting van de kapsalons op de verschillende locaties. Kapster Margriet zal aanwezig blijven in de kapsalon van Nijevelt. De kapsters op de locaties Joachim & Anna en De Honinghoeve zijn niet meer in loondienst bij De Waalboog en zijn als ZZP ’er  aan de slag gegaan. De kapsters gaan nu zelf de rekeningen versturen. 

 

Bij de koffie weer uit!

Deze week is de nieuwe editie van het cliëntenblad ‘Bij de koffie’ weer verschenen! Zoals gebruikelijk staat ook deze editie weer boordevol leuke activiteiten, nieuws vanuit de Cliëntenraad en kunt u lezen over ‘mooie momentjes’ delen in 2017. U vindt het blad op de kamer / appartement van u naaste of klik hier voor de online versie van het blad.  

   

Afsluiting 

Kent u iemand voor wie deze nieuwsbrief ook informatief is, mail deze dan door. Hij of zij kan zich eenvoudig abonneren op de Waalboog-nieuwsbrief via deze link.

Stichting De Waalboog

Postadres:     Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Telefoon: 024 - 322 82 64
E-mail: info@waalboog.nl
@ de waalboog       
 
De Waalboog  
     

www.waalboog.nl

Stichting De Waalboog       

Inschrijven | | Afmelden voor deze nieuwsbrief