Nieuws!

april 2016

Met deze nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij
De Waalboog. 
De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. 

 

Naar buiten met de vierfiets

Op maandag 18 april was de officiële aftrap van een bijzonder fietsproject om samen met bewoners, die niet zelfstandig kunnen fietsen, erop uit te gaan met de vierfiets. In de periode van 25 april t/m 12 mei kunnen bewoners, familieleden en vrijwilligers gebruik maken van deze vierfiets!  

 

Bosweg 250 op tv 

De Waalboog heeft recent meegewerkt aan de tv-opnamen voor het programma ‘Zij houden Nederland in leven’. Dit is een programma van de EO, dat voor de zomer op Nederland 1 wordt uitgezonden. In een van de laatste afleveringen komt een bewoner en diens partner van Bosweg 250 aan bod.

 

De Waalboog introduceert quli

Binnenkort biedt De Waalboog bewoners (en diens netwerk) een digitaal sociaal zorgplatform aan: Quli. In eerste instantie beginnen we met enkele afdelingen, te weten Meidoorn en Orchidee bij Nijevelt en Harp en Klarinet bij Joachim en Anna. Aan het eind van dit jaar willen we Quli aan alle bewoners aanbieden. U, ik, jij, QULI…. Wij!

 

Activiteiten rondom Giro d'Italia  

De hele stad Nijmegen kleurt langzamerhand roze. De Giro d’Italia komt begin mei naar Nijmegen. Op zaterdag 7 mei komt de etappe van de Giro langs Joachim en Anna! Rond 16.30 uur zullen de renners voorbij fietsen. Rondom de Giro d’Italia zijn verschillende activiteiten georganiseerd in Joachim en Anna en Nijevelt. 

 

Nieuwe editie 'Bij de koffie'

Begin volgende week verschijnt weer een nieuwe editie van het cliëntenblad ‘Bij de koffie’! Zoals gebruikelijk staat ook deze editie weer boordevol leuke activiteiten, nieuws vanuit de Cliëntenraad en kunt u lezen over de toekomstplannen in het artikel ‘Waalboog beter en toekomstPROOV’. 

U vindt het blad op de kamer / appartement van u naaste of klik hier voor de online versie van het blad. 

 

   

Afsluiting 

Kent u iemand voor wie deze nieuwsbrief ook informatief is, mail deze dan door. Hij of zij kan zich eenvoudig abonneren op de Waalboog-nieuwsbrief via deze link.

Stichting De Waalboog

Postadres:     Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Telefoon: 024 - 322 82 64
E-mail: info@waalboog.nl
@ de waalboog       
 

www.waalboog.nl

Stichting De Waalboog       

Inschrijven | | Afmelden voor deze nieuwsbrief