Nieuws!

Maart 2016

Met deze nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij
De Waalboog. 
De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. 

 

NLdoet het goed bij De Waalboog 

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart was het NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Binnen de verpleeg- en woonzorgcentra van De Waalboog werd daar op maar liefst vier locaties actief aan meegedaan. Tientallen vrijwilligers hebben hun handen uit de mouwen gestoken om het de veelal kwetsbare ouderen meer naar de zin te maken en hun woon- en leefomgeving nog wat prettiger te maken.

 

Eigen voordeur 

Op afdeling Iris (locatie Joachim en Anna) komen bewoners tegenwoordig weer via ‘hun oude voordeur’ hun kamer binnen.
De standaard verpleeghuisdeuren zijn met speciale deurstickers omgetoverd in hun oude vertrouwde voordeur. Zo voelen bewoners zich meer thuis en de deuren vormen een goede herkenning voor dementerende bewoners.

 

Cliëntenraad: vacature St. Jozefklooster

Woont uw naaste in het St. Jozefklooster? Dan zoekt de Cliëntenraad u! Ze missen in de Cliëntenraad namelijk een rechtstreekse lijn met de kloosterbewoners. Stap die drempel over en mail de Cliëntenraad op clientenraad@waalboog.nl of bel Tiny Romviel (voorzitter Cliëntenraad) op 06-15321753. Hij staat u graag te woord! U bent ook welkom in de kraam van de Cliëntenraad op de open dag in De Honinghoeve en
Joachim & Anna.  

 

Open dag 19 maart  

Aanstaande zaterdag 19 maart openen locaties Joachim en Anna en De Honinghoeve hun deuren tijdens de week van Zorg en Welzijn. U bent van harte welkom om tussen 10.00 – 14.30 uur een kijkje te komen nemen. Op de open dag leiden wij u graag rond en op onze informatiemarkt kunt u terecht voor specifieke informatie.

 

Jaarplan Cliëntenraad 2016 - 2017

Het jaarplan 2016-2017 van de Cliëntenraad is klaar. Belangrijkste wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is dat gekozen is voor focus op vijf thema's: samenredzaamheid, dagbesteding met vrijwilligers- én mantelzorgersbeleid, kwaliteit, huisvesting en communicatie met de achterban.

 

Twitter 

Het laatste Waalboog-nieuws delen we nu ook op Twitter via @DeWaalboog. Volgt u ons daar ook? Klik hier

 

   

Afsluiting 

Kent u iemand voor wie deze nieuwsbrief ook informatief is, mail deze dan door. Hij of zij kan zich eenvoudig abonneren op de Waalboog-nieuwsbrief via deze link.

Stichting De Waalboog

Postadres:     Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Telefoon: 024 - 322 82 64
E-mail: info@waalboog.nl
@ de waalboog       
 

www.waalboog.nl

Stichting De Waalboog       

Inschrijven | | Afmelden voor deze nieuwsbrief