Nieuws!

Februari 2016

Met deze nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij
De Waalboog. 
De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. 

 

Open dag bij De Waalboog 

Op zaterdag 19 maart van 10.00 – 14.30 uur organiseert De Waalboog op locaties Joachim en Anna en De Honinghoeve een open dag. Wij zijn trots op hoe wij bij De Waalboog de specialistische zorg voor kwetsbare ouderen inrichten om hen de best mogelijke zorg én een prettig verblijf te bieden. Komt u ook?

 

De was 

Wanneer De Waalboog het wasgoed van uw naaste verzorgt, gaan er vanaf 1 maart enkele veranderingen optreden. Naast het wassen wordt het merken, sorteren en registreren van deze bewonerswas uitbesteed aan de huidige externe wasserij. De was wordt per persoon in een pakketje geleverd en later dit jaar wordt de was met een chip gemerkt. 

 

NLdoet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vindt de grootste landelijke vrijwilligersactie plaats: NLdoet. De Waalboog heeft ook enkele leuke klussen aangemeld, waarvoor we nog op zoek zijn naar vrijwilligers. Wilt u ons helpen om de leefomgeving van onze oudere bewoners wat op te knappen of iets leuks te ondernemen met de bewoners? klik op 'Lees meer'.   

 

Maatschappelijke samenwerking  

De Waalboog is gezegend met de inspanningen van inmiddels ruim 450 vrijwilligers. Die doen zeer waardevol en aanvullend werk om het onze bewoners nog meer naar de zin te maken. Maar wist u ook dat we daarnaast regelmatig mogen rekenen op vrijwilligers van verschillende maatschappelijke organisaties?

 

Praktijkgericht onderzoek: 'Mensen die vragen worden niet overgeslagen

In 2015 is door twee medewerkers van De Waalboog een praktijkgericht onderzoek uitgevoerd naar de dagbesteding van de bewoners genaamd “Mensen die vragen worden niet overgeslagen”. Met dit onderzoek kunnen we straks nog beter aansluiten bij de wensen en behoeften van onze bewoners over hoe ze hun dag willen doorbrengen.

   

Afsluiting 

Kent u iemand voor wie deze nieuwsbrief ook informatief is, mail deze dan door. Hij of zij kan zich eenvoudig abonneren op de Waalboog-nieuwsbrief via deze link.

Stichting De Waalboog

Postadres:     Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Telefoon: 024 - 322 82 64
E-mail: info@waalboog.nl
@ de waalboog       
 

www.waalboog.nl

Stichting De Waalboog       

Inschrijven | | Afmelden voor deze nieuwsbrief