NIEUWS!

Januari 2018

Met deze maandelijkse nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij Stichting De Waalboog!

Geslaagd symposium van Waalboog & LUX: Dementie, liefdevolle zorg

Op dinsdag 23 januari jl. organiseerde De Waalboog samen met LUX het congres: Dementie, liefdevolle zorg. Zo’n 150 zorgprofessionals, mantelzorgers en vrijwilligers uit de regio waren hierbij aanwezig. Het programma bood een mooie afwisseling van inhoudelijke verhalen van bevlogen professionals, culturele op het onderwerp gerichte intermezzo’s en pitches van zorginnovaties.

HKZ-certificaat verlengd

Op 3 januari jl. is het HKZ-certificaat van De Waalboog voor 3 jaar verlengd. Dit betekent dat onze zorg- en dienstverlening voldoen aan de landelijke kwaliteitseisen die zijn vastgelegd door de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). 

Bestickering entree Joachim en Anna 

Het kan u niet zijn ontgaan. Sinds eind november is de entree van Joachim en Anna voorzien van een wandvullende bestickering. We hebben de nodige reacties hierop gekregen, in positieve en negatieve zin. Graag leggen we nogmaals uit wat het doel is van de stickers. 

Op zoek naar vrijwilligers voor De Uitleen 

Op locatie Nijevelt starten we binnenkort met De Uitleen. In De Uitleen ligt spelmateriaal zoals gezelschapsspelletjes, beweegspelletjes, themakisten, materiaal om muziek te maken of te zingen en DVD’s. Dit materiaal kan geleend worden door o.a. mantelzorgers of bezoekers van de bewoners van Nijevelt. Voor De Uitleen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ben of ken je iemand met interesse, lees dan verder.

Filmcafé in Studio Lux

Op zaterdagmiddag 10 februari 2018 organiseert De Waalboog, in samenwerking met filmhuis Lux en Club Goud, voor het eerst het Filmcafé in Studio Lux. Tijdens deze filmmiddag genieten we samen van de indrukwekkende film 'Jackie'. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. 

Prijswijzigingen 2018

Jaarlijks voert De Waalboog een indexering door van de prijzen voor aanvullende diensten en producten die wij onze bewoners aanbieden in onze horecavoorzieningen en winkels. Bij het bepalen van de prijswijzigingen gaan wij uit van de Consumentenprijsindex (CPI) zoals vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Beoordeel onze zorg!

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar hoe u onze zorg binnen De Waalboog beoordeelt. Uw mening is belangrijk voor ons. Door uw terugkoppeling zien wij wat goed gaat en waar verbetering nodig is. Daarom verzoeken wij u vriendelijk uw beoordeling te plaatsen op de website van Zorgkaart Nederland (dit kan anoniem). Naast dat deze beoordeling belangrijke verbeterinformatie oplevert voor De Waalboog, helpt het anderen in de keuze voor een zorgorganisatie. Via ‘Lees meer’ komt u direct op de website van Zorgkaart Nederland, vervolgens klikt u op de juiste locatie om uw waardering door te geven. Dank u wel! 

Nieuwe editie cliëntenblad ‘Bij de koffie’ 

Deze week is de nieuwe editie van het cliëntenblad ‘Bij de koffie’ weer verschenen. In het blad vindt u het UIT-programma met alle activiteiten die in de maanden februari, maart en april georganiseerd worden. Daarnaast staat ook deze editie weer vol met onder andere mooie momentjes, ontwikkelingen binnen De Waalboog en nieuws vanuit de Cliëntenraad. Benieuwd naar ons cliëntenblad? ‘Bij de koffie’ is te vinden op de verschillende locaties van De Waalboog of direct digitaal te bekijken op onze website.  

Zo thuis als
maar kan

Stichting De Waalboog

T 024 - 322 82 64
info@waalboog.nl
www.waalboog.nl

Inschrijven