NIEUWS!

Oktober 2017

Met deze maandelijkse nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij De Waalboog!

Vier robots voor De Waalboog 

Volgend jaar gaan we vier robots verwelkomen in De Waalboog! Deze ‘tabletop-robot’ wordt ontwikkeld door start-up Tinyrobots, heet (vooralsnog) Tessa en bevordert de zelfredzaamheid voor mensen met dementie en hun familie door middel van gesproken mededelingen of suggesties. Kom naar de demonstratie op maandag 13 november van 15.00 – 17.00 uur in Joachim en Anna. 

Digitale inzage in het cliëntdossier 

Binnenkort biedt De Waalboog digitale inzage in het cliëntdossier zodat u er als bewoner, cliënt of vertegenwoordiger altijd en overal in kunt lezen. De Cliëntenraad heeft zich daar voor ingezet. Wellicht leeft deze behoefte ook bij u. De inzage kan heel eenvoudig via uw smartphone, tablet of computer. In een beveiligde online omgeving krijgt u toegang tot onder andere het zorgleefplan, de zorgkaart en zorgrapportages in het Elektronisch Cliëntdossier (ECD).

Meeloopdag voor nieuwe verzorgenden en verpleegkundigen

Bent u benieuwd hoe het is om te werken als verpleegkundige of verzorgende/ EVV-er (eerst verantwoordelijk verzorgende) op één van de afdelingen van De Waalboog, maar is solliciteren nog een te grote stap? Kom dan eens meelopen met een verzorgende/ EVV-er of verpleegkundige van de afdeling. Na deze individuele meeloopdag bepalen we samen of werken nu of in de toekomst bij De Waalboog iets voor u is. Wij ontvangen u graag! 

Heel Joachim en Anna Bakt!

Op 26 donderdag oktober organiseerde De Waalboog een echte taartenbakwedstrijd in Joachim en Anna. Bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers werden gevraagd om samen een mooie taart te bakken. Dit werd door velen met enthousiasme opgepakt en er werden 17 taarten gebakken.   

Mooie wensboom voor Nijevelt  

Woonzorgcentrum Nijevelt heeft een mooie wensboom gekregen in de vorm van een prachtige schildering in de centrale gang van de laagbouw. Kunstenares Iris van Valkenhoef heeft deze kleurrijke schildering gemaakt.

Het boek 'Het verpleeghuis is het einde' is uit! 

Het boek 'Het verpleeghuis is het einde' is onlangs verschenen. Een van de schrijver is onze specialist ouderengeneeskunde Freya Angenent. Samen met haar collega Lauke Bisschops hebben zij bewoners in eigen woorden laten vertellen hoe het leven er nu echt uitziet in het verpleeghuis. Het is een prachtig boek geworden en u vindt een inkijkexemplaar op iedere locatie. 

Zo thuis als
maar kan

Stichting De Waalboog

T 024 - 322 82 64
info@waalboog.nl
www.waalboog.nl

Inschrijven