Nieuws!

December 2015

Met deze nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij
De Waalboog. 
De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. 

 

Introductie nieuwsbrief

Ik vind het belangrijk om goede contacten te onderhouden met de mensen om ons heen: familie van cliënten, relaties en verwijzers. Met elkaar geven we immers invulling aan de zorg voor en het leven van de bewoners. Om te weten wat er speelt binnen De Waalboog houden wij u met deze nieuwsbrief graag maandelijks op de hoogte. Heeft u vragen, laat dat ons dan zeker weten. Dat kan altijd in persoonlijk contact via de afdeling van de bewoner of via info@waalboog.nl.


 

Van droomhuis tot nieuwbouw

De Waalboog gaat de paviljoens op de locatie Joachim en Anna vervangen. Wat vindt ú of uw naaste belangrijk als we een nieuw gebouw gaan plaatsen? Welke voorzieningen zou het moeten hebben en wat vindt u belangrijk qua uitstraling en sfeer? Uw meningen en suggesties zijn van harte welkom.  


   

Decembermaand boordevol sfeervolle activiteiten

Ook in december is er binnen De Waalboog weer van alles te beleven. Bureau Welzijn is al maanden bezig met de voorbereidingen voor verschillende sfeervolle kerstactiviteiten. Bewoners en familie zijn van harte welkom! klik op de button voor het gehele aanbod. 


   

Familiecontact is belangrijk voor kwaliteit van leven  

Op veel afdelingen zijn familiecontactbijeenkomsten gehouden. De Cliëntenraad heeft bijgedragen aan de voorbereiding ervan. Misschien was u er ook bij? Sommige werden heel goed, andere helaas veel minder bezocht. Waarom dat is, wil de Cliëntenraad graag weten.


   

Eetpleinen: een smaakvol spektakel  

De Waalboog gaat de kwaliteit, beleving en ambiance van het eten en drinken voor bewoners verbeteren. Op alle locaties zijn eetpleinen georganiseerd waar een brede selectie van producten en gerechten werden gepresenteerd en waar naar hartenlust kon worden geproefd. 


 

Wingerd: voor mensen met dementie en ernstig probleemgedrag

Vanaf 15 december starten De Waalboog en Pro Persona met een uniek behandel- en expertisecentrum voor mensen met dementie en ernstig probleemgedrag: Wingerd. Dit centrum is gehuisvest op locatie Joachim en Anna. 


   

Afsluiting 

Kent u iemand voor wie deze nieuwsbrief ook informatief is, mail deze dan door. Hij of zij kan zich eenvoudig abonneren op de Waalboog-nieuwsbrief via deze link.

Stichting De Waalboog

Postadres:     Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Telefoon: 024 - 322 82 64
E-mail: info@waalboog.nl
@ de waalboog       
 

www.waalboog.nl

Stichting De Waalboog       

Inschrijven | | Afmelden voor deze nieuwsbrief