Nieuws!

April 2017 

Met deze nieuwsbrief informeren we u over de ontwikkelingen en actualiteiten bij 
De Waalboog. 
De nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. 

Mooie momenten voor bewoners
bij N.E.C. Nijmegen  

Veel bewoners dragen de Nijmeegse voetbalclub N.E.C. een warm hart toe. En hoe leuk is het om daar dan een kijkje te mogen nemen. In nog geen twee weken tijd mochten bewoners er twee keer op bezoek komen!

       

Onaangekondigd inspectiebezoek 

Begin april stond in teken van een gepland auditbezoek en ongepland inspectiebezoek. Externe inspecteurs en auditors hebben meegekeken op afdelingen, gesprekken gevoerd met medewerkers, dossiers ingezien en documenten opgevraagd. Beide bezoeken zijn succesvol verlopen. Beiden waren positief over onze professionaliteit, samenhang en uitvoering van onze zorg- en dienstverlening. 

Meelezen in het zorgdossier; Quli van start! 

Al geruime tijd leeft de wens bij cliënten, bewoners en naasten om rechtstreeks en op afstand toegang te krijgen tot het digitale zorgdossier. De Waalboog heeft gekozen om hiervoor het programma Quli te gebruiken. We starten met een proef op afdelingen Meidoorn, Orchidee, Eekhoorn en Pimpelmees.

Verhuur feest-artikelen 

Een feestje te vieren? Huur voor een klein prijsje een unieke feeststoel, grappig bord van Sara of Abraham of lief geboortebord (in roze en blauw). Deze unieke objecten zijn speciaal gemaakt door jonge mensen met dementie bij dagbehandeling de Boog.

Wegwijzer 024; digitaal platform voor welzijn, wonen en zorg in Nijmegen

Het Swon-Nim en andere Nijmeegse zorg en dienstverlenende partijen hebben de handen ineengeslagen en een digitaal platform ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar de welzijn, wonen en zorg in Nijmegen. Op www.wegwijzer024.nl vindt u activiteiten, organisaties en diensten voor een specifiek stadsdeel of doelgroep. 

CR-leden gezocht

Vorige maand vroegen we al om nieuwe leden voor onze Cliëntenraad. Er waren wel reacties – dank daarvoor! – maar tot nieuwe kandidaat-leden hebben die nog niet geleid. Wilt u meedenken en meepraten over hoe we tot ‘zo thuis als maar kan’ kunnen komen? Bel dan voorzitter Tiny Romviel op 06-15 32 17 53 of mail clientenraad@waalboog.nl.

Stichting De Waalboog

Postadres:     Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Telefoon: 024 - 322 82 64
E-mail: info@waalboog.nl
Facebook       
@ de waalboog       

www.waalboog.nl

Stichting De Waalboog       

Inschrijven