Waalboog Missie & Visie

De wereld om ons heen is sterk veranderd. De zorgvragen van onze klanten en hun netwerk ook. Dat vraagt om een nieuwe kijk op onze organisatie en onze toekomst. Waarom zijn we er? Voor wie? Wat willen onze klanten? Wat willen we bereiken? En wat maakt ons daarin uniek? Dit hebben we beschreven in een nieuwe missie, visie en kernwaarden (oktober 2016).

Onze Missie

De Waalboog creëert een zorgzame woonomgeving voor klanten met complexe, geriatrische zorgvragen. In de regio Nijmegen geven we vorm aan topzorg en behandeling, samen met onze klanten, hun netwerk, vrijwilligers en onze partners. We hebben oog voor de mogelijkheden, behoeften en wensen van onze klanten. We vergroten hun eigen kracht, eigen regie en de kwaliteit van leven. Ook als dat door hun complexe zorgvragen niet meer vanzelfsprekend is, voelen onze klanten zich zo thuis als maar kan.

Onze Visie 

Wij zien zorg en behandeling als een samenspel tussen de klant, het netwerk, vrijwilligers en professionals. We doen het samen, ieder vanuit zijn eigen betrokkenheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. We nemen niet over, maar vullen aan, vanuit onze professionele expertise. Hierbij staat de klant centraal. Dit betekent dat we voor elke klant maatwerk leveren en zo gezamenlijk bijdragen aan het ervaren welbevinden en de kwaliteit van hun leven.

Onze kernwaarden 

De Waalboog is professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend.

                                                                                                                      

Diana Peters, mantelzorger:
"Mijn vader was kien op zijn uiterlijk. Hij verzorgde zichzelf goed. Gladgeschoren, goed gekleed. Daarom vind ik het belangrijk dat hij er ook nu nog netjes uitziet. Ik help hem daar graag bij. Zelf weet hij het misschien niet, maar ik weet dat het belangrijk voor hem is.”

                                         

Nieuws

Samenwerking Waalboog en Bindkracht10 voor financiƫle zelfredzaamheid

Maandag 8 oktober was de officiële start van het project “Werken aan financiële z...

Lees meer >


Zeer geslaagde eerste editie Waalboogpodium

Een bron van inspiratie en kennis, zo kenmerkte de eerste editie van het Waalboog-podium zich op ...

Lees meer >