< Terug

Meeloopdag verzorgende/ Evv-er  

Wil jij ook elke dag écht het verschil maken voor de kwetsbare ouderen die bij ons wonen? Voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere mensen met dementeringsproblemen of voor terminale mensen in de laatste fase van hun leven? Wil je bijdragen aan waar wij dagelijks voor staan: Topzorg en behandeling – zo thuis als maar kan! Kom dan een dagje individueel meelopen en kijk of je bij ons jouw ambities kunt waarmaken. Na deze individuele meeloopdag bepalen we samen of werken nu of in de toekomst bij De Waalboog iets voor je is. Wij ontvangen je graag!

 Aanmelden meeloopdag

 Ben je een (bijna) gediplomeerd verzorgende/ Evv-er?  
 Ervaar dan hoe het is om te werken bij De Waalboog! Meld je nu aan!              

   

 

Van meeloopdag naar Talentenpool
Als jij ons een passend profiel stuurt, neemt een van de recruiters contact met je op. Samen bespreken we op welke afdeling meelopen het best past bij jouw en onze behoeften. Tijdens deze individuele meeloopdag maak jij kennis met ons en wij met jou. Hierna bepalen we samen of werken als verzorgende/ Evv-er bij jouw en onze ambities past. Als we na jouw meeloopdag beiden enthousiast zijn over een dienstverband, op kort of meer op lange termijn, nemen we je op in onze Talentenpool. Komt er een vacature vrij die aansluit bij wat jij zoekt en sluit jouw profiel hierbij aan, dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek. Het is dan natuurlijk aan jou of de timing juist is om te solliciteren. 

Waarom werken bij De Waalboog?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons echt thuis voelt. Onze bewoners, maar zeker ook onze medewerkers. Op een gelijkwaardige manier gaan we met elkaar om, de oprechte bevlogenheid en eigen verantwoordelijkheid nemen zit in onze cultuur. Lees meer 

“De zorg bij De Waalboog wordt steeds complexer. Maar dat maakt het werken als verzorgende/ Evv-er ook uitdagender. Ik merk dat ik juist in deze tijd, waarin er veel verandert, hier écht het verschil kan maken in kwaliteit van zorg voor onze klanten.”

Meer weten?

Wil je meer weten, stel dan je vraag aan onze recruiter Wendy Coolen: Stel je vraag via het contactformulier.  

Vacature

We hebben doorlopend zorg vacatures voor verschillende afdelingen binnen De Waalboog.

  • Verzorgende / EVV-er

    Wij komen graag in contact met Verzorgende IG / EVV-ers (vaste of juist flexibele uren, aantal uren in overleg) Reageer nu, dan kijken we samen wat jij voor onze klanten kunt betekenen!


    Reageer op vacature
  • Verpleegkundige niveau 4

    Wij komen graag in contact met verpleegkundigen niveau 4 (vaste of juist flexibele uren, aantal uren in overleg). Reageer nu, dan kijken we samen wat jij voor onze klanten kunt betekenen!


    Reageer op vacature