Digitale inzage in het cliëntdossier 

Via digitale inzage kunnen bewoners of hun vertegenwoordigers op elk moment, via internet, op een veilige manier in hun zorgdossier of dat van hun naaste meelezen. Opengesteld voor inzage zijn het Zorgleefplan, de zorgkaart en zorgrapportages.

Hoe is de nacht geweest? Is mijn vader al weer wat rustiger? Wat voor dag heeft moeder gehad? Het dossier geeft niet overal antwoord op, maar door mee te lezen krijgt de gebruiker meer inzicht in de gang van zaken. De zorgkaart geeft inzicht in de dagelijkse zorg. In rapportages leest u bijzonderheden terug. Soms wordt meerdere keren per dag gerapporteerd, soms een aantal dagen niet. Dat is helemaal afhankelijk van de situatie.

Inloggen
Gebruikers kunnen inloggen via: 

https://css.waalboog.nl:8443

Wie krijgt digitale inzage?

De afdeling/zorgmedewerker zorgt voor de aanvraag. Wilsbekwame cliënten krijgen zelf inzage of bepalen wie namens hen inzage krijgt. Als cliënten wilsonbekwaam zijn, dan krijgt de (wettelijk) vertegenwoordiger inzage. Dat is vaak, maar niet altijd de eerste contactpersoon. 

Hoe werkt digitale inzage?
Gerechtigden kunnen inloggen via Digitale inzage cliëntdossier. Om in te loggen heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Daarnaast ontvangt u elke keer als u inlogt opnieuw een eenmalig wachtwoord (code van 6 cijfers) via uw mobiele telefoon. In het dossier  klikt u op cliënt en kiest u welk onderdeel u wilt zien. 

 

Klik hier voor de instructie


Meer informatie

Vragen
Voor vragen over digitale inzage kunt u terecht bij de eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV-er) van de zorgafdeling.

Nieuws

Verslag en presentaties Waalboog-LUX-congres Dementie

Op dinsdag 23 januari jl. organiseerde De Waalboog samen met LUX het congres: Dementie: liefdevol...

Lees meer >


Informatieavond BBL-opleiding Verzorgende IG

Op 1 september 2018 start de BBL-opleiding verzorgende IG. Ben je op zoek naar een afwi...

Lees meer >