Huurmogelijkheden inleunwoningen 

U wilt graag zelfstandig wonen, maar bent u wel op zoek naar een sociale en veilige woonomgeving. Heeft u daarnaast ook nog een zorgbehoefte? Dan kan De Waalboog mogelijk iets voor u betekenen. 

In woonzorgcentrum De Honinghoeve in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost, verhuurt De Waalboog drie inleunwoningen. De woningen dateren uit 2012 en zijn geschikt voor alleenstaanden of echtparen van 55 jaar en ouder die zelfstandig kunnen wonen. Er zijn zowel twee- als éénkamerappartementen (op basis van beschikbaarheid). U hoeft voor deze woning geen zorgindicatie te hebben. 

Bij De Honinghoeve kunt u als u wilt gebruik maken van de voorzieningen van dit centrum, zoals maaltijden in de gezellige Brasserie, deelname aan activiteiten, kapper, fysiotherapie en biljart. De mensen die wonen in een inleunwoning zijn in principe nog zelfstandig. U houdt ook uw eigen huisarts. 

Kosten

De bewoners van de inleunwoningen betalen huur en servicekosten.

Huurprijzen  Servicekosten 
Inleunwoning 1          
 € 924,45 
 € 222,86 
inleunwoning 2
 € 969,35 
 € 218,36 
Inleunwoning 3
 € 803,20 
 € 225,71 


Wilt u meer informatie hebben over deze huurmogelijkheden voor wonen bij De Waalboog? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars. Zij helpen u graag verder en leiden u desgewenst rond.

Zorgbemiddeling
Telefoon:         024 - 382 64 83
E-mail:            zorgbemiddeling@waalboog

Nieuws

Waalbooginterview voor Waardigheid en Trots: Ouderenzorg vergt meer wetenschappelijk onderbouwde kennis en specialistische centra’

Mooi interview van Waalboog-medewerkers Anne van der Zon, specialist ouderengeneeskunde, en Raymo...

Lees meer >


Wetenschappelijk onderzoek naar ouderen met lichamelijke én psychiatrische problemen

In Nederlandse verpleeghuizen woont een groeiend aantal ouderen met een combinatie van lichamelij...

Lees meer >