Huurmogelijkheden

U wilt graag zelfstandig wonen, maar bent u wel op zoek naar een sociale en veilige woonomgeving. Heeft u daarnaast ook nog een zorgbehoefte? Dan kan De Waalboog mogelijk iets voor u betekenen. Op twee locaties in Nijmegen bieden we huurvoorzieningen aan, elk met zijn eigen karakter en mogelijkheden.

Wonen met zorg en faciliteiten

In het St. Jozefklooster, in de rustige en groene wijk Hees in Nijmegen,biedt De Waalboog compleet gerenoveerde (2014) woonzorgstudio’s. Bent u op zoek naar een sociale en veilige woonomgeving, heeft u een zorgbehoefte met indicatie voor thuiszorg,maar komt u niet in aanmerking voor een plek in een woonzorgcentrum? Dan is een woonzorgstudio in het St. Jozefklooster wellicht iets voor u. Het is gelegen in een prachtig oud park. Wij organiseren wekelijks verschillende activiteiten, waar u aan deel kunt nemen. Zo leert u ook andere bewoners kennen en voelt u zich snel thuis.

Meer informatie woonzorgstudio’s, St. Jozefklooster

Wonen met faciliteiten (in- en aanleunwoningen)

In en bij woonzorgcentrum De Honinghoeve in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost, verhuurt De Waalboog zeven aan- en inleunwoningen. De woningen dateren uit 2012 en zijn geschikt voor alleenstaanden of echtparen van 55 jaar en ouder die zelfstandig kunnen wonen. Er zijn zowel twee- als éénkamerappartementen (op basis van beschikbaarheid). U hoeft voor deze woning geen zorgindicatie te hebben.
Bij De Honinghoeve kunt u als u wilt gebruik maken van de voorzieningen van dit centrum, zoals maaltijden in de gezellige Brasserie, deelname aan activiteiten, kapper, fysiotherapie en biljart.

Meer informatie in- en aanleunwoningen, De Honinghoeve


Meer informatie
Wilt u meer informatie hebben over de huurmogelijkheden voor wonen met en zonder zorg bij De Waalboog? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars. Zij helpen u graag verder en leiden u desgewenst rond.

Zorgbemiddeling
Telefoon:         024 - 382 64 83
E-mail:            zorgbemiddeling@waalboog

Nieuws

Ondersteuningsgroepen voor mantelzorgers

Dementie is een verraderlijke ziekte. Als mantelzorger ziet u uw naaste steeds verder achteruitga...

Lees meer >


Informatieavond opleiding leerling verzorgende

Sta je aan het begin van je (zorg) loopbaan of wil je de overstap maken naar de zorg? En ben...

Lees meer >