Huurmogelijkheden inleunwoningen 

U wilt graag zelfstandig wonen, maar bent u wel op zoek naar een sociale en veilige woonomgeving. Heeft u daarnaast ook nog een zorgbehoefte? Dan kan De Waalboog mogelijk iets voor u betekenen. 

In woonzorgcentrum De Honinghoeve in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost, verhuurt De Waalboog drie inleunwoningen. De woningen dateren uit 2012 en zijn geschikt voor alleenstaanden of echtparen van 55 jaar en ouder die zelfstandig kunnen wonen. Er zijn zowel twee- als éénkamerappartementen (op basis van beschikbaarheid). U hoeft voor deze woning geen zorgindicatie te hebben. 

Bij De Honinghoeve kunt u als u wilt gebruik maken van de voorzieningen van dit centrum, zoals maaltijden in de gezellige Brasserie, deelname aan activiteiten, kapper, fysiotherapie en biljart.

De mensen die wonen in een inleunwoning zijn in principe nog zelfstandig. U houdt ook uw eigen huisarts. Mocht u zorg nodig hebben dan kan De Waalboog,  op basis van een zorgindicatie, u zorg en begeleiding aan huis bieden: van lichamelijke verzorging tot verpleging of alarmering. Wij stemmen zo nodig ook onze zorg af met andere zorgverleners waarmee u al vertrouwd bent. De zorg wordt (deels) gefinancierd door de Wet langdurige zorg of door de Zorgverzekerningswet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie hebben over deze huurmogelijkheden voor wonen met en zonder zorg bij De Waalboog? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars. Zij helpen u graag verder en leiden u desgewenst rond.

Zorgbemiddeling
Telefoon:         024 - 382 64 83
E-mail:            zorgbemiddeling@waalboog

Nieuws

Symposium Aandacht voor LHBT ouderen

Op 21 mei 2019 van 15.00 tot 18.30 uur organiseert De Waalboog, samen met partners ZZG zorggroep,...

Lees meer >


Ook tweede Waalboogpodium weer een succes

Op maandag 15 april jl. organiseerde De Waalboog voor de tweede keer een Waalboogpodium voor haar...

Lees meer >