Vakantiehulp gezocht!

Ben je 17 jaar of ouder en op zoek naar vakantiewerk of een bijbaantje? Bij De Waalboog kun je betekenisvol werk doen en tegelijkertijd je bankrekening een beetje spekken.

Solliciteer

Woonontwikkelingen & Nieuwbouw

Om een passende woonomgeving te bieden die aansluit bij de behoeften van de bewoners gaat De Waalboog de komende jaren haar woonomgevingen op verschillende locaties grondig aanpassen. Zo willen we een aantrekkelijk en bij de tijds woningaanbod bieden waar we op de persoon afgestemde zorg kunnen bieden.

Nieuwbouw Joachim En Anna Brink Impressie Verkleind

Zelf regie houden

Het aantal ouderen neemt de komende jaren sterk toe. De trend is dat zij langer thuis willen blijven wonen en later bij De Waalboog komen, met complexere zorgvragen en meer crisisopnamen. In toenemende mate willen ouderen zo lang mogelijk de regie houden over hun eigen leven, met bijpassende zorg en huisvesting. Daar speelt De Waalboog op in met de woonplannen.

Afscheid en nieuwbouw

Zo krijgt Joachim en Anna uitgebreide nieuwbouw. Ook komen er de komende jaren nieuwe locaties in verschillende Nijmeegse wijken. Hiervoor zijn wij in gesprek met woningcorporaties en de gemeente. Tegelijkertijd nemen we afscheid van enkele verouderde panden, die niet meer rendabel zijn voor hedendaagse zorg. Dat geldt voor het St. Jozefklooster en de hoogbouw van Nijevelt. Het St. Jozefklooster en de hoogbouw van Nijevelt huurt De Waalboog terug totdat de nieuwe woonruimten voor de bewoners beschikbaar zijn. Zo kan iedereen voorlopig nog rustig blijven wonen waar ze wonen. De Honinghoeve en de laagbouw van Nijevelt blijven eigen Waalboog-locaties die in een latere fase aanpassingen krijgen.

Lees alles over de recente woon- en bouwontwikkelingen in onze Bouwkrant 2022. 

Passend vervolg

De Waalboog wil ouderen een passend vervolg bieden bij verhuizing van thuis naar één van haar locaties. Dit betekent meer keuzevrijheid en diversiteit, en een individuele en veilige woning met eigen voorzieningen net als thuis. Om zorg en wonen meer flexibel en toekomstbestendig te maken heeft De Waalboog nieuwe woonplannen voor de lange termijn ontwikkeld.

Mooie werkomgeving 

Ook voor medewerkers wordt het een fijne werk­omgeving. Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen.
Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiter Wendy Coolen, telefoon: 06-41 14 41 50, e-mail: w.coolen@waalboog.nl. Bekijk ook onze vacatures.

Volg ook onze Werken bij pagina op Facebook.

 

Heeft u vragen over de nieuwbouwontwikkelingen? Onze projectleider vastgoed staat voor u klaar.

Corine Aarnoudse

Projectmedewerker vastgoed

06 244 03 280   

Stuur e-mail