Vakantiehulp gezocht!

Ben je 17 jaar of ouder en op zoek naar vakantiewerk of een bijbaantje? Bij De Waalboog kun je betekenisvol werk doen en tegelijkertijd je bankrekening een beetje spekken.

Solliciteer

Nieuwbouw Joachim en Anna

Joachim en Anna ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. We gaan het vrijwel geheel vervangen door nieuwbouw. De huidige panden zijn veelal 50 jaar of ouder en voldoen niet meer aan de wensen van hedendaagse en toekomstige bewoners met toenemende complexe zorgvragen.

Nieuwbouw Joachim En Anna Vallei Impressie Verkleind

Bij De Waalboog zetten we ons er voor in om mensen een passend vervolg van hun leven te bieden. Een prettige en aangepaste woonomgeving is daarbij essentieel. Het pand Bosweg 250 voor jonge mensen met dementie blijft wel zo staan. Dit pand is uit 2013 en voldoet al aan de toekomstige wooneisen.

Dorpsfeer
Het uitgangspunt voor de nieuwbouw is een thuis creëren voor bewoners en bezoekers van Joachim en Anna. Naast de bewoners moeten ook de mensen om hen heen thuis kunnen komen in een herkenbare woonomgeving dat niet ligt in een instelling, maar in een dorp.Een dorp tussen andere dorpen in het glooiende stuwwallandschap van Nijmegen. De nieuwe klimaatneutrale woonomgeving is ontworpen vanuit het idee van een echte dorpssfeer in een groen, glooiend landschap. In de openbare entreeruimte en de brasserie ontmoeten bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers elkaar in een gastvrije setting. Hier vinden ook allerlei activiteiten plaats, naast de kleinschalige activiteiten in de eigen woonomgeving, gericht op de behoeften en mogelijkheden van de bewoners.

Samen zorgen
Vanzelfsprekend hebben bewoners met bijvoorbeeld psychogeriatrische of somatische problematiek een specifieke benadering nodig. Nadrukkelijk wil De Waalboog de zorg samen vormgeven met alle direct betrokkenen. Met deze vernieuwingen creëert De Waalboog zorg- en woonomgevingen waarin bewoners zich ook in de toekomst thuis voelen en een passend vervolg van hun leven krijgen.

Accepteer de Marketing en Statistieken cookies om bijbehorende video te kunnen bekijken of ga rechtstreeks naar het platform van deze derde partij https://www.youtube.com/embed/Uucj0jW3M58?feature=oembed.

Eerste bouwfase
In de eerste bouwfase bouwen we aan twee gebouwen: Wingerd en Magnolia. Deze fase loopt ongeveer van  2021 tot februari 2022.
Via onderstaande link leest u meer over de afzonderlijke gebouwen en hoe we gericht voor deze bewonersgroepen de gebouwen inrichten.

Bouwupdates en Nieuwsbrieven

Impressies

Centrale brink

Groene vallei

Bosrijke omgeving

Gebouw Magnolia: voor mensen met ouderdomsproblemen en psychiatrische aandoeningen (gerontopsychiatrie)

Gebouw Wingerd: voor mensen met dementie en ernstige gedragsproblemen (D-zep)

Plattegrond

Heeft u vragen over de nieuwbouwontwikkelingen? Onze projectmedewerker vastgoed staat voor u klaar.

Corine Aarnoudse

Projectmedewerker vastgoed

06 244 03 280   

Stuur e-mail