Stage

Goede begeleiding, een prettige werkplek en een leerzame omgeving; wat wil je als stagiair nog meer? Bij De Waalboog heb je allerlei mogelijkheden om ervaring op te doen in het werkveld. Of je nu stage wilt lopen op een zorgafdeling of bij communicatie, je bent van harte welkom!

Werken bij De Waalboog flex

Vanuit jouw eigen opleiding

De Waalboog werkt nauw samen met verschillende scholen in de omgeving. Grote kans dat die van jou er ook bij zit. Volg je een opleiding tot verpleegkundige (mbo/hbo), verzorgende, helpende of medewerker maatschappelijke zorg, dan kan het BPV bureau of praktijkbureau van jouw opleiding je helpen bij het regelen van een stage bij De Waalboog. Hij of zij weet vaak precies wat er bij ons kan en wat we jou te bieden hebben.

BBL-opleiding bij De Waalboog

Ben jij op zoek naar een leerplek in de ouderenzorg (BBL)? De Waalboog biedt de BBL-opleiding verzorgende IG aan. In principe duurt de opleiding 3 jaar. Eventueel kunnen we dit in overleg verkorten, afhankelijk van jouw achtergrond en werk- en levenservaring.

Overige stages

Volg je een andere opleiding dan een zorgopleiding? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden binnen De Waalboog. Meld je aan via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken of we een passende stageplek voor je hebben.

Aanmeldformulier stage

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Heb je vragen over stageplekken bij De Waalboog? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Esther Keijers

Opleidingsadviseur

06 – 41 61 03 04

Stuur e-mail

Marian Paau

Opleidingsadviseur

06 – 41 61 02 45

Stuur e-mail