De Waalboog

Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken.

Werkenbij39

Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie,  ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.

Groei mee

Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.

“Ik kan mij uitstekend vinden in hoe het reilt en zeilt op Bosweg, het is er warm en huiselijk. Mooi ook om te zien hoe we allemaal onze talenten gebruiken, waardoor we elkaar als team aanvullen. En fijn ook dat er ruimte is voor humor.”

Lees verder Meer verhalen

Dit bieden we jou

De Waalboog is één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in regio Nijmegen. In totaal verzorgen, behandelen en begeleiden we 600 bewoners, verspreid over vijf locaties. Dit doen we met iets meer dan 1.000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Door onze omvang én door onze expertise in specialistische zorg en behandeling van bijzondere doelgroepen, hebben we je veel te bieden:

  • uitdagend werk, passend bij jouw kennis, ervaring en ambities;
  • goede begeleiding en opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • mogelijkheid om op verschillende afdelingen werkervaring op te doen;
  • ruimte voor eigen initiatieven;
  • toegang tot uitgebreide expertise in specialistische zorg en behandeling;
  • toegang tot kennisnetwerken;
  • mogelijkheid om innovaties in de praktijk uit te proberen.

Kom je bij ons werken?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiter Wendy Coolen, telefoon: 06-41 14 41 50, e-mail: w.coolen@waalboog.nl. Volg ook onze Werken bij pagina op Facebook.

Vragen?

Ben je benieuwd of werken bij De Waalboog iets is voor jou? We gaan graag met je in gesprek. Voor meer informatie, neem contact op met onze recruiter Wendy Coolen.

Wendy Coolen

Recruiter

06 - 41 14 41 50

Stuur e-mail