Oproep: De Waalboog zoekt extra handen

Heb jij wat tijd over en zet je deze tijd graag in voor de ouderenzorg? Vanwege het coronavirus verwachten we op korte termijn extra zorgmedewerkers nodig te hebben. Jouw hulp is heel erg welkom!

Aanmelden

Meelopen bij De Waalboog?

Ben jij een gediplomeerd verzorgende (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4)? Toe aan iets anders, maar wil je nog niet meteen sollicitatieprocedures in? Kom dan eens vrijblijvend een paar uurtjes met ons meelopen in de zorg. Dan kun je zelf ervaren of werken bij De Waalboog een passend vervolg is voor jouw carrière.
Aanmelden Meer informatie

“Het mooiste aan het werken als woonassistent is er echt kunnen zijn voor de bewoners. Het is fijn om de bewoners de aandacht te geven die zij verdienen, tijd die voor zorgmedewerkers zo schaars is.”

Lees verder Meer verhalen

Waarom werken bij de Waalboog?

Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie, ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.