Herstelzorg

Bent u herstellende van een beroerte of een zware operatie? Bij De Waalboog kunt u revalideren en aansterken. Zo werken we samen aan uw terugkeer naar huis. Als thuis wonen geen optie (meer) is, onderzoeken we wat voor u een passend vervolg.

Waalboog13

Bij uw herstel of revalidatie verblijft u tijdelijk op een van de locaties van De Waalboog. We stemmen de zorg en behandeling niet alleen af op uw zorgvraag, maar ook op uw persoonlijkheid en levensstijl. Zo leveren we maatwerk, passend bij uw wensen en behoeften. Samen zorgen we dat u weer verder kunt.

Zorg, behandeling en begeleiding

Voor uw tijdelijk verblijf stellen we een behandelplan voor u op. De verantwoordelijkheid hiervan ligt in handen van de specialist ouderengeneeskunde en kaderarts geriatrische revalidatie. Daarnaast krijgt u zorg, behandeling en begeleiding van verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaars als fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. Zij hebben veel kennis van ziektebeelden die vaak voorkomen bij ouderen. Doel van de revalidatie is dat u weer terugkeert naar huis. Is dat niet mogelijk, dan kijken we uit naar een andere woonvoorziening; bij De Waalboog of eventueel bij een andere zorginstelling.

Locaties tijdelijk verblijf

We bieden op verschillende locaties herstelzorg en revalidatie aan. U kunt tijdelijk verblijven bij expertisecentrum Joachim en Anna, op revalidatieafdeling De Eik. Daarnaast hebben we bij woonzorgcentrum St. Jozefklooster een aantal TOP-appartementen beschikbaar. Die zijn speciaal bedoeld voor mensen die tijd nodig hebben om te herstellen van bijvoorbeeld een ingrijpende operatie. Bij beide locaties bent u welkom om gebruik te maken van de faciliteiten, of deel te nemen aan activiteiten.

Vragen?

Heeft u vragen over herstelzorg? Neem dan contact op met de zorgbemiddeling van De Waalboog

Kristianne Timmermans

Zorgbemiddelaar

024 - 382 64 83

Stuur e-mail

Maaike Selten

Zorgbemiddelaar

024 - 382 64 83

Stuur e-mail