Medewerker crediteurenadministratie

Ben jij op zoek naar een tijdelijke administratieve functie en wordt je enthousiast van het op orde hebben van de financiële administratie? Dan is deze functie medewerker crediteurenadministratie wat voor jou!

Voor deze tijdelijke baan zijn wij op zoek naar iemand die 24-28 uur per week beschikbaar is en gedurende 6 maanden (start op korte termijn) aan de slag wil gaan.

Wij zijn op zoek naar een collega met enige administratieve ervaring. Je komt te werken in een klein team. In dat team ondersteun je door administratieve taken op je te nemen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Boeken, controleren en afstemmen van inkoopfacturen
  • Bijhouden van de mailbox van de crediteuren
  • Analyseren en signaleren van afwijkingen in de facturatie
  • Onderhouden en optimaliseren stamgegevens crediteuren
  • Selecteren en verrichten van betalingen

We werken vanuit een mooie nieuwe werkplek en we bieden ook alle faciliteiten voor thuiswerken.

 

Wat vragen wij van je?

  • Een afgeronde opleiding op financieel administratief gebied (mbo 4 niveau) is een must. Het praktijkdiploma boekhouden is een pré, evenals enkele jaren financieel-administratieve ervaring.
  • Je hebt kennis van en ervaring met ICT toepassingen binnen het vakgebied.
  • Zelfstandigheid om deze functie naar eigen inzicht vorm te geven en correct uit te voeren
  • Een klantgerichte, open en ondersteunende houding
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

 

Wat bieden we jou?

De Waalboog zoekt versterking van een medewerker crediteurenadministratie die beschikbaar is voor 24-28 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden, bij voorkeur starten op korte termijn. Je salaris is conform de CAO-VVT. Het salaris wordt bepaald op basis van werkervaring. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in reiskosten en thuiswerkvergoeding.

 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van  regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

 

Enthousiast?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 7 december via de sollicitatieknop. De gesprekken vinden in overleg plaats.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met de Financial Controller, Jerrold Riley via 06-82 35 88 24. We kijken naar je uit!

 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.