Interieurverzorger, locatie Joachim & Anna

Ben je gek op poetsen? Een gezellig mensenmens voor oud en jong? En ook nog eens flexibel inzetbaar? Zie dan je kans schoon en word onze collega!

De afdeling 
Ter uitbreiding van ons team Interieurverzorging zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Het gaat om 25 uur per week, in principe zijn de uren verdeeld over maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur. Die uren worden ingevuld op verschillende afdelingen. 

 

Het team 
Het team omschrijft zichzelf als ‘een leuk en gemêleerd gezelschap in de leeftijd van 30 tot 65 jaar.’ Maar eerlijk is eerlijk: de oudste van het stel is 65. Van jong tot ouder en oudst, ze starten ’s ochtends samen de dag op: even een kopje koffie en horen of er bijzonderheden zijn of knelpunten opgelost moeten worden. Daarna waaiert iedereen uit over de verschillende afdelingen, waar ze er als interieurverzorgende natuurlijk ook echt bij horen. In de pauze komt iedereen opnieuw samen. Niet alleen voor de lunch, maar ook om samen enorm te lachen – want humor hebben ze, de interieurverzorgers van Joachim & Anna. Af en toe klagen, doen ze ook – dat lucht samen zo heerlijk op. Hun nieuwe collega’s kunnen rekenen op een warm welkom; Wie weet ben jij dat wel! 

Als interieurverzorgende van De Waalboog ga je individueel op pad, dus je hebt een heel zelfstandige baan. Ervaring is dan mooi meegenomen, maar die kun je ook opdoen als je hier eenmaal werkt. Op je takenkaart staat namelijk precies wat er gedaan moet worden op de cliëntenkamers, in de huiskamers en in de kantoorruimtes. De verzorging van de interieurs is natuurlijk je eerste verantwoordelijkheid: hoe fijn is het als bewoners en medewerkers er op de afgesproken tijd weer opgeruimd bij zitten als jij bent geweest! Maar ondertussen is het natuurlijk hartstikke leuk als je tijdens het poetsen gezellig een praatje maakt en een luisterend oor biedt. 

Voor deze functie is het een pre als je een vakdiploma schoonmaak  in je bezit hebt. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).  

 

Over De Waalboog 
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.  

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.  

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst. 

 

Enthousiast? Reageer dan nu! 
Ben jij in principe beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur én ben jij de interieurverzorgende die wij zoeken? Reageer dan nu via onderstaande knop. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 5 februari via de sollicitatieknop. De gesprekken vinden in overleg plaats. 

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met recruiter Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit! 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebbeninterne kandidaten voorrang. 

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. 

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.