Meet, Greet & Experience

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Kom op zaterdag 15 oktober (13.00 - 17.00 uur) naar Nijevelt en ontdek jouw mogelijkheden!

Meer info

Functioneel Beheerder

Draag jij graag bij aan zorginnovatie en heb je ervaring in de zorg en ICT? Lees dan snel verder naar deze mooie vacature van Functioneel Beheerder die wij ter uitbereiding zoeken.

Krijg jij voldoening om in de zorg een optimale inrichting van applicaties te organiseren? Begrijp je de zorg en is gebruikerscontact jouw tweede natuur? In een omgeving die volop in ontwikkeling is, is er door uitbereiding van de formatie ruimte voor een Functioneel Beheerder voor de ondersteunende applicaties. Draag jij graag bij aan zorginnovatie en heb je ervaring in de zorg en ICT? Lees dan snel verder naar deze mooie vacature van Functioneel Beheerder die wij ter uitbereiding zoeken.

Vanuit de afdeling Informatisering & Innovatie (I&I) draag je als Functioneel Beheerder zorg voor de continuïteit en het optimaal functioneren van een aantal applicaties van De Waalboog en geef of organiseer 2e lijns gebruikersondersteuning voor de zorgcollega’s. Je inventariseert daarnaast wensen en eisen en vertaalt deze naar functionaliteiten en een optimale inrichting van deze applicaties. Naast zaken als versie- en autorisatiebeheer neem je ook deel aan (zorginnovatie-) projecten en adviseer je over verbeteringen.

Primair richt je je op het functioneel beheer van de ondersteunende applicaties: Teams/SharePoint, domotica apllicaties en kennis van zorginnovatie is een pré. Daarnaast kun je achtervang zijn voor bijvoorbeeld de andere applicaties van De Waalboog. Vanzelfsprekend ben je flexibel om nieuwe zaken op te pakken of over te nemen zodat je je kennis kunt verbreden. De afdeling I&I is volop in beweging en je wordt in deze afdeling onderdeel van een leuk en zeer betrokken team wat een groei doormaakt richting zelforganisatie.

Kortom, een leuke functie in een dynamische en veranderende omgeving gericht op de toekomst van de zorg. Jouw meerwaarde zit in de optimale vertaling tussen de gebruikersorganisatie en ICT.

Wat vragen we van je?

Als enthousiaste, gedreven en betrokken Functioneel Beheerder heb je bij voorkeur ervaring in de zorg. Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma, bij voorkeur gericht op ICT. Daarnaast heb je ervaring met Functioneel Beheer en wil graag goed zijn in wat je doet. Je hebt een drive om te verbeteren en ben je gericht op de zorgmedewerker. Je kunt je uitstekend inleven, je kunt gericht doorvragen om de vraag achter de vraag te weten te komen en je bent in staat om deze vragen om te zetten in verbeteringen, vernieuwingen en een optimale inrichting op applicatiegebied.

Je hebt passie om bij te dragen de (ouderen-)zorg te verbeteren. Je wordt aangestuurd door de manager Informatisering & Innovatie maar tegelijkertijd ben je uitstekend in staat om zelfstandig resultaten te boeken. Je bent klantgericht maar ook resultaatgericht en kunt goed hoofdzaken van bijzaken scheiden. Tot slot ben je innovatief, je raak enthousiast van nieuwe ontwikkelingen en wil deze graag delen!

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan bij een betrokken organisatie in ontwikkeling, voor 32-36 uur per week. Inschaling vindt plaats binnen de cao VVT passend bij de zwaarte van de functie. Het betreft een aanstelling voor de duur van één jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden.

Over De Waalboog

Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!

Ben je enthousiast? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. De gesprekken vinden in overleg plaats.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met senior recruiter Wendy Coolen via 06 – 41 14 41 50. We kijken naar je uit!

 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.