Informatiebijeenkomst euthanasie en dementie 

Euthanasie bij mensen met dementie is een gevoelig onderwerp waar de meningen over uiteen lopen en waar veel onduidelijkheid over is. Wij nodigen u graag uit voor een thema-avond over dit onderwerp op donderdag 3 november van 19.00 tot 21.30 uur in Joachim en Anna. Ook binnen De Waalboog zijn er mensen met vragen over dit onderwerp. Wat mag binnen de wet? Wat is het beleid binnen De Waalboog? Wellicht heeft u hier zelf ook vragen over of gedachten bij. Daarom nodigen wij u graag uit voor een thema-avond.

Wat:             Thema-avond Euthanasie en dementie
Wanneer:     Donderdag 3 november 2016 van 19.00 tot 21.30 uur
Waar:           In de kapel van Joachim en Anna (Groesbeekseweg 327, Nijmegen)
Voor wie:      Voor familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers

Programma
Na een korte inleiding op het thema kijken we die avond eerst naar de documentaire “Als ik dement ben, wil ik dood”. Aansluitend praten we met elkaar verder in kleinere groepen over onze eigen gedachten en gevoelens bij dit onderwerp. De groepen staan onder leiding van onze artsen, psychologen en geestelijk verzorgers.

Aanmelden
Deelname is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen, vindt deelname plaats op volgorde van inschrijving. Bij veel interesse kan later een tweede bijeenkomst georganiseerd worden. U kunt uw deelname kenbaar maken per email naar behandelsecretariaat@waalboog.nl vermeld hierbij uw naam, naam van uw familielid/naaste waar u eerste contactpersoon van bent, uw telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. 

Nieuws

Wens: nog een keer naar de Kermis

Stel, je bent 55 jaar, getroffen door een (hersen)aandoening waardoor je niet meer thuis kunt won...

Lees meer >


Waalboog met ministerie van VWS aan tafel over specialistische zorg

De Waalboog zit momenteel aan tafel bij het ministerie van VWS om samen met andere partijen na te...

Lees meer >