Meet, Greet & Experience

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Kom op zaterdag 15 oktober (13.00 - 17.00 uur) naar Nijevelt en ontdek jouw mogelijkheden!

Meer info

Corona maatregelen bij De Waalboog

In de maatschappij zijn bijna geen coronamaatregelen meer. Ook binnen de verpleeghuizen zet de versoepeling door. Dat is fijn voor iedereen, het maakt het werk en wonen prettiger.

Coronavirus

Samenvatting maatregelen binnen De Waalboog

Al onze locaties zijn opengesteld voor bezoekers.

  • Wij verzoeken bezoekers en medewerkers alleen als iemand  (lichte) klachten heeft en nog in afwachting is van een testuitslag,  een mondneusmasker te dragen als hij of zij binnen de 1,5 meter van een bewoner is.
  • We hebben geen regels meer om extra afstand te houden.
  • Bezoekers kunnen weer gebruik maken van de huiskamer of het terras op een afdeling of van de brasserie.
  • We organiseren weer activiteiten voor de bewoners van meerdere afdelingen. Ook familieleden zijn hierbij van harte welkom en kunnen weer met hun naaste aansluiten bij de tafel met medebewoners en eventueel helpen bij activiteiten.
  • Onze dagbehandelingen zijn beiden geopend voor bezoekers zonder klachten.
  • Vrijwilligers zijn welkom, uiteraard mits zij dit zelf willen en het verantwoord is en de vrijwilliger geen klachten heeft.
  • Het blijft mogelijk om via digitale hulpmiddelen contact te houden: gewoon bellen of videobellen via Whatsapp, Skype en Facetime. Elke afdeling beschikt over een iPad en een smartphone die we hiervoor gebruiken. Instructies vindt u in dit nieuwsbericht. 
  • Overleggen en afspraken kunnen soms in onderling overleg plaatsvinden via MS Teams. Uiteraard stemmen wij dat op voorhand met u af.
  • Goede hygiëne en hygiënisch werken is zeer belangrijk. Alle zorgmedewerkers en vrijwilligers zijn daar goed van op de hoogte. Bij de ingang staat desinfectans. Wij verzoeken iedereen daar gebruik van te maken bij binnenkomst en vertrek.
  • De Waalboog is actief in het regionale zorgoverleg ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorgketen). Daarin bundelen alle zorgaanbieders hun krachten en wordt regionale aanpak bepaald.

Vragen en aanvullende informatie
Eerste contactpersonen van de bewoners van De Waalboog houden wij (per e-mail) regelmatig en uitgebreid op de hoogte van het laatste nieuws betreffende het coronavirus. Heeft u vragen over het coronavirus in relatie tot De Waalboog en kan uw zorgmedewerker u niet helpen? Dan kunt mailen naar: corona@waalboog.nl.

Via onze Facebookpagina delen we, naast het laatste nieuws, ook veel mooie initiatieven. Volg ons daar ook.


Dit bericht is geactualiseerd op 3 mei 2022.