< Terug naar het overzicht


Zwemmen gesteund door Edwin van der Sar

Zwemmen is goed voor iedereen. Stichting De Waalboog maakt het mogelijk dat bewoners iedere week kunnen zwemmen in het Erica Terpstra Sportfondsenbad in Nijmegen. We starten nu ook met een tweede zwemgroep voor mensen uit de regio gesteund door de Edwin van der Sar Foundation!

Iedere dinsdag gaat een groepje bewoners van De Waalboog onder begeleiding van psychomotorisch therapeut Alwies Hendriks en enkele vrijwilligers zwemmen in het Erica Terpstra Sportfondsenbad. Onder hen mensen met niet-aangeboren hersenletsel, jonge mensen met dementie en ouderen met dementie.

Per 9 juni gaat De Waalboog starten met een tweede zwemgroep. Dit zwemuur is met name bedoeld voor mensen die thuis wonen of in een andere zorginstelling met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Voor deze mensen is het vaak niet gemakkelijk om een goede en veilige zwemplek te vinden. Daarnaast ontbreekt vaak de deskundige begeleiding. Ook Alwies Hendriks zal deze tweede zwemgroep begeleiden.

Kosten 
Wekelijks gaat deze zwemgroep op donderdag van 13.45 – 14.45 uur onder begeleiding zwemmen in het Erica Terpstra Sportfondsenbad in Nijmegen. We starten op donderdag 9 juni 2016. De kosten bedragen € 5,50 per zwemuur. Wij vragen dit per zwemuur contant te betalen bij aanvang in het zwembad.

Aanmelden
Zwemmers kunnen zich aanmelden bij Alwies Hendriks, psychomotorisch therapeut De Waalboog
E-mail: a.hendriks2@waalboog.nl
Telefoon: 024 – 382 63 77

Bekijk hier de folder van het zwemmen. 

Nieuws

Stemmen 23 mei 2019

Op 23 mei 2019 vinden de Europese verkiezingen plaats. Combineer het stemmen voor de verkiezingen...

Lees meer >


De buurtexpeditie, een feestelijke ontdekkingstocht door de wijk

Speciaal voor onze bewoners van woonzorgcentrum De Honinghoeve en de omliggende wijk organis...

Lees meer >