< Terug naar het overzicht


Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -loop weer plaats. Aan deze jaarlijkse hardloopevenementen doen duizenden deelnemers mee. Een waar spektakel voor sportliefhebbers. Joachim en Anna ligt direct aan het parcours. Dat biedt ons de mogelijkheid om op de eerste rang dit evenement te bekijken. Op zaterdagavond wordt het parcours verlicht met mooie lampjes. Wij richten een sfeervol terrasje in aan de straat met een heuse koek-en-zopie-kraam, met warme drankjes en lekkers. Vanaf 18.30 uur bent u hier met uw bezoek welkom. Ook op zaterdag staan we langs het parcours vanaf 13 uur. 

Slecht bereikbaar
Doordat het parcours afgesloten is voor verkeer, is Joachim en Anna op onderstaande tijden per auto niet bereikbaar. Graag attenderen wij bezoek op onderstaande wegafsluitingen:

• Zaterdag 16 november: van 16.00 – 21.00 uur
• Zondag 17 november: van 12.00 – 17.00 uur

Advies
Wij adviseren bezoekers waar mogelijk buiten bovenstaande tijden op bezoek te komen. Omdat de parkeerplaats niet bereikbaar is op die momenten kunnen bezoekers beter hun auto in omliggende wijken parkeren.

Nieuws

Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -...

Lees meer >


Ik had nog nooit van FTD gehoord

Meer mensen die FTD kennen en meer begrip krijgen voor mensen die er mee te maken hebben, dat war...

Lees meer >