< Terug naar het overzicht


Zeer geslaagde eerste editie Waalboogpodium

Een bron van inspiratie en kennis, zo kenmerkte de eerste editie van het Waalboog-podium zich op donderdag 4 oktober. Ruim 100 geïnteresseerden namen deel aan de verschillende workshops en plenaire sessies. Onder hen bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers. De locatie St. Jozefklooster was de ontvangende locatie en liet zich van haar beste kant zien. 

Verbinden en kennis delen
De Waalboog wil graag mensen met elkaar in verbinding brengen, kennis delen en nieuwe initiatieven een podium bieden. Daarom organiseren we twee keer per jaar een Waalboog-podium, steeds op een andere locatie van De Waalboog. Dit keer stond op het programma:

Op de informatiemarkt konden de aanwezigen zich laten informeren over o.a. de Beleef-TV, CRDL, palliatieve zorg, handhygiëne, een nieuwe digitale leeromgeving Goodhabitz, nieuwe wondzorgproducten.

Tegoedbon
Als dank voor de gastvrijheid van het St. Jozefklooster konden betrokkenen een suggestie doen voor een tegoedbon die ten goede moest komen aan de bewoners. Uit de ingediende voorstellen is door een bewoonster, samen met een verpleegkundige en bestuurder Toke Piket een keus gemaakt: een podium voor in de centrale ontvangstruimte. Elk optreden krijgt zo een waardig podium, waardoor de artiesten voor iedereen goed zichtbaar zijn en toeschouwers nog beter kunnen genieten van een voorstelling..

Foto-impressie (door Linda Verweij) 

 

 

 

 

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >