< Terug naar het overzicht


Word gastvrouw bij Joachim en Anna

Staat u graag voor een ander klaar? Vindt u het fijn andere mensen te steunen en bij te staan? Bent u op zoek naar een zinvolle vrije tijds besteding? Dan zijn wij op zoek naar u.

Voor enkele afdelingen van verpleeghuis Joachim en Anna zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die de rol van gastvrouw of gastheer op zich willen nemen.  U zorgt voor wat extra aandacht voor de bewoners en bezoekers, brengt wat extra sfeer op de afdeling, zorgt voor koffie en thee, verzorgt en begeleidt de maaltijden, ontvangt familie en vrienden van cliënten en verricht licht huishoudelijk werk.

Gastvrouw bij o.a. hospice
Wij zoeken vrijwilligers voor hospice de Linde, de naastgelegen afdeling Eik voor herstelzorg en afdeling Kastanje waar mensen verblijven bij wie lichamelijke beperkingen op de voorgrond staan. In het hospice bieden we palliatieve terminale zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie of wil u zich aanmelden als vrijwilliger, dan kunt u contact opnemen met Marian Zweers, vrijwilligerscoördinator, T 06 - 485 057 40 of m.zweers@waalboog.nl.
Locatie: Joachim en Anna, Groesbeeskeweg 327, Nijmegen.

Nieuws

Stemmen 23 mei 2019

Op 23 mei 2019 vinden de Europese verkiezingen plaats. Combineer het stemmen voor de verkiezingen...

Lees meer >


De buurtexpeditie, een feestelijke ontdekkingstocht door de wijk

Speciaal voor onze bewoners van woonzorgcentrum De Honinghoeve en de omliggende wijk organis...

Lees meer >